Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Κουνάω την ουρά μου

** Δεν μου αρέσει το Πάσχα, μα εσύ να το χαρείς...
Δεν μου αρέσει το Πάσχα, μα εσύ να το χαρείς...

Γιορτή για έναν δεσποζόμενο σκύλο είναι η στιγμή που... ‘μυρίζει’ το γυρισμό του κηδεμόνα του στο σπίτι. Ενώ γιορτή για έναν ‘Σκύλο στο Δρόμο’ είναι η στιγμή που βρίσκει το δικό του. Όλα τ’ άλλα, Πάσχα, Χριστούγεννα, ονομαστικές ή όποιες γιορτές δεν σημαίνουν γι’ αυτόν απολύτως τίποτα. Τίποτα που ν’ αξίζει το ενδιαφέρον του. Γι’ αυτό, όταν σου υπενθυμίσω και φέτος πως εμένα δεν μου αρέσει το Πάσχα, μη θυμώσεις μαζί μου. Αντίθετα, θέλω λίγο να κάτσεις να σκεφτείς και να με συμμεριστείς...

** Στον παράδεισο του έρωτα και την κόλαση του πολέμου
Στον παράδεισο του έρωτα και την κόλαση του πολέμου

Ένα καλογραμμένο ουμανιστικό μυθιστόρημα έχει πάντα ανάγκη από ανάλογους αναγνώστες. Το Σλουμπ του Χανς Χέρμπερτ Γκριμ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις: Κέδρος είναι ακριβώς μια τέτοια περίπτωση.

** Λίγο νεράκι για να πιω και γω να ξεδιψάσω...
Λίγο νεράκι για να πιω και γω να ξεδιψάσω...

Σε συνεργασία με φιλοζωϊκές οργανώσεις, το τμήμα Αστικής Πανίδας της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Αθηναίων έβαλε ποτίστρες για τ’ αδέσποτα, σε διάφορα σημεία ζητώντας τη συμβολή των πολιτών, ώστε αφ’ ενός μεν να υπάρχει νερό, αφ’ ετέρου να ενημερώνουν την αρμόδια υπηρεσία σε περίπτωση που διαπιστώνεται ανάγκη για τοποθέτηση νέων. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 21032392012-2.

Εγγραφή στο RSS - Κουνάω την ουρά μου