Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Στο δρόμο με τα σύννεφα

** Αντίο Diesel, σκύλε, ήρωα
Αντίο Diesel, σκύλε, ήρωα

Ήσουν 7 χρονών, σκύλος. Και τι, σκύλος. Μια ατρόμητη αστυνομικός της επίλεκτης Raid. Το όνομα σου Diesel .Κάθε τρείς και λίγο τα έβαζες με τον κίνδυνο. Εντόπιζες τα εκρηκτικά, γενναία μου αστυνόμε. Ήταν το θέλημα… του Αλλάχ να… σκοτωθείς; Η πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο προάστιο, Saint Denis του Παρισιού θα θυμίζει σε όλους μας πως, όσα άγρια θηρία κι ανήμερα κι αν κυκλοφορούν ανάμεσα μας, πάντα θα υπάρχουν ήρωες. Κι όσο μίσος κι αν έχει αυτός ο κόσμος, πάντα στον αντίποδα, θα υπάρχει ο παράδεισος της προσφοράς.

** Στο μεσοπολεμικό Βερολίνο με θέα...την Ακρόπολη!!!
Στο μεσοπολεμικό Βερολίνο με θέα...την Ακρόπολη!!!

Ο μουσικός Hior Chronic είναι καλεσμένος την Πέμπτη, 21 Μαϊου στην ταράτσα του Bios, στο πλαίσιο του μοναδικού project των Ssssh! Silence Show, μια σειρά από προβολές και μουσική που επιμελείται o Γιώργος Δημητρακόπουλος. Ο φιλοξενούμενος μουσικός βρίσκεται εδώ για το Ambient soundtrack της ταινίας, Berlin, Symphony of a Great City (Walter Ruttmann, 1927).
Αν δείτε έναν σκύλο ν’ απολαμβάνει με τ’ ακουστικά του στη σεζ-λονγκ την ταινία με noir αισθητική και θέα την Ακρόπολη, μη διστάσετε να μου... γαβγίσετε!

** Αντίο, μεγάλε αδερφέ..., ήδη μου λείπεις... (video)
Αντίο, μεγάλε αδερφέ..., ήδη μου λείπεις... (video)
Λένε πως τα σκυλιά δεν κλαίνε... Κι ακόμα πως τα... rottweiler είναι ράτσα άγρια και... κακιά... Έτσι λένε... Μα το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου για το rottweiler που έχασε τον μεγάλο- αδελφό- προστάτη, αποδεικνύει το αντίθετο και σε κάνει να κλαις...
** Στην Ήρα μου
Στην Ήρα  μου

Κάποια νύχτα βροχερού Νοέμβρη
Λάσπης μυρουδιά, πρώτη οσμή
Με της μάνας σου το πρώτο γάλα
Είπες «γάβου- γάβου» στη ζωή.

Εγγραφή στο RSS - Στο δρόμο με τα σύννεφα