Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

3η Πανελλαδική Παγκύπρια Διαμαρτυρία για όλα τα ζώα

Κυριακή, 08 Μαϊου στις 12 το μεσημέρι, αν μ’ αγαπάς να είσαι στο Μοναστηράκι... Και να’ χει δύναμη η φωνή σου. Όσο μεγαλύτερη γίνεται. Σε χρειάζομαι. Με συντονισμένες κινήσεις σε κεντρικές πλατείες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη Λευκωσία, Λάρισα και Κομοτηνή, η  3η  Πανελλαδική Παγκύπρια Διαμαρτυρία καλεί κάθε φιλόζωο να υψώσει τη φωνή του. 
Την Κυριακή, 08 Μαϊου οι άνθρωποι δίνουν τη φωνή τους στα ζώα για να... έχουν ζωή! Και διαμαρτύρονται για  την κακοποίηση τους και για όσα συμβαίνουν εναντίον τους και ερήμην τους. Η ανακοίνωση του κινήματος έχει ως εξής:
Θέλουμε δικαιοσύνη για ΟΛΟΥΣ τους γήινους. Απαιτούμε ένα κόσμο χωρίς σκοτωμούς, χωρίς ανώτερους και κατώτερους, αφέντες και δούλους. Ο αγώνας μας είναι οικουμενικός και δίκαιος και αγκαλιάζει τα βάσανα όλων των πλασμάτων. Απαιτούμε κατάργηση των σφαγείων, των εργαστηρίων πειραμάτων, των γουναράδικων, των ζωολογικών κήπων, των ιπποδρομιών, των σκυλομαχιών και οποιασδήποτε άλλης πράξης που συνεπάγεται βαναυσότητα και σκλαβιά. Λέμε ΤΕΡΜΑ σε κάθε είδους βιασμό, βασανισμό και δολοφονία.
Ο αγώνας μας είναι για
Να κλείσουν τα σφαγεία
να 'ρθει η ελευθερία.
Αθήνα: Μοναστηράκι
Αθήνα: Πλατεία Μοναστηρακίου, 12.00
Θεσσαλονίκη: Λευκός Πύργος, 17.30
Λευκωσία: Πλατεία Ελευθερίας, 13.00
Λάρισα: Κεντρική πλατεία Λάρισας, 17.30
Κομοτηνή: Πλατεία ειρήνης, 13.00