Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

50 Χρόνια, δεν είναι ψέμα!

 

... Όχι, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, μα μια αλήθεια που τιμά τόσο την ίδια όσο και το κοινό της. H μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια Χαρούλα Λαμπράκη συμπληρώνει 50 χρόνια προσφοράς στο καλό λαϊκό τραγούδι. Και το γιορτάζει ζωντανά στη σκηνή του Θεάτρου Έαρ Βικτώρια, με μια εαρινή συνομιλία - γιορτή, τη Δευτέρα 01η Απριλίου στις 20.00. Θα συναντηθούμε εκεί ή μήπως κάνω λάθος;

 

Με οικοδεσπότη τον μουσικό-ραδιοφωνικό παραγωγό Βασίλη Παύλου και τη συνδρομή της ορχήστρας των φίλων-μουσικών της, η Χαρούλα Λαμπράκη ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Έαρ Βικτώρια, προκειμένου να γιορτάσει τα 50χρονα της στο τραγούδι.

Σ’ αυτή τη συγκινητική βραδιά της σπουδαίας καλλιτέχνιδος θα ακουστούν όλες οι μεγάλες επιτυχίες της και γνωστά τραγούδια όλων των μεγάλων συνθετών και στιχουργών που συνεργάστηκε.

Διάρκεια συναυλίας: 20.00-23.00/ Είσοδος δωρεάν (με RSVP κράτηση)/

Κρατήσεις θέσεων μόνο online (λόγω περιορισμένων θέσεων) στο link: https://xaroula-labraki.eventbrite.com

Διευκρίνιση: Οι θέσεις είναι περιορισμένες και γι’ αυτό το λόγο για να κρατήσετε θέση συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κάνοντας click πάνω δεξιά που λέει REGISTER, ενώ πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο του θεάτρου 30 λεπτά νωρίτερα. 

 

Θέατρο Έαρ-Βικτώρια: Μαγνησίας 5 & Αριστοτέλους 132, τηλ. 210 822 0020 | Κινητό: 697 0027 730.