Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Αδιέξοδο; Όχι πια!

 

Είσαι άνθρωπος με... ανοιχτούς ορίζοντες που σου αρέσει να διευρύνεις συνέχεια; Σε ενδιαφέρει να ανακαλύψεις τις αιτίες των προβλημάτων σου, τις αλήθειες και τα μυστικά του κβαντικού πεδίου; Αν ναι, η εκδήλωσηQuantum Field Constellation – Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου’ με τη Μαίρη Ζαπίτη, που πραγματοποιείται την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στην Αίθουσα Μακεδονία Β του Divani Caravel Hotel, απευθύνεται σε σένα. ΕΙΣΟΔΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

Πρόκειται για μια συναρπαστική μέθοδο που αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τη ζωή και σου ανοίγει νέους ορίζοντες. Μέσα από μία ειδική βιωματική άσκηση θα μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις πόσο εύκολο είναι να ξεπεράσεις εμπόδια και να πετύχεις τους στόχους σου. Η ‘Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου’ που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel από τη Μαίρη Ζαπίτη, με δωρεάν είσοδο, στο πλαίσιο του ‘Money Show’, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία καινούργια γνώση, αντίληψη και συνειδητότητα που θα σε οδηγήσει στην προσωπική σου εξέλιξη, καθώς θα μπορέσεις να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου, να βγεις από τα αδιέξοδα της ζωής σου και να βιώσεις το πραγματικό νόημα της ύπαρξης.

Στην ‘Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου’, που ονομάζεται έτσι γιατί οι ισχυρές κβαντικές ενέργειες εφαρμόζονται συγχρόνως σε όλους τους συμμετέχοντες ώστε να μετουσιωθούν τα πεδία τους, δεν είναι παρά μια απλή, σύντομη, αλλά βαθιά μεταμορφωτική διαδικασία, μέσω της οποίας έρχονται στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες, μυστικά, συναισθήματα και ταυτίσεις, δικές σου και άλλων σημαντικών μελών του οικογενειακού συστήματός σου και όχι μόνο που μέχρι τώρα προξενούσαν πόνο, εγκλωβισμό, καταστροφικές καταστάσεις και σχέσεις σε όλα τα επίπεδα.

Η εμπειρία της Αναπαράστασης Κβαντικού Πεδίου με ειδικές κβαντικές ασκήσεις και διορθώσεις που γίνονται σε όλους, σε απελευθερώνει, καθώς σε οδηγεί στην απεμπλοκή και απελευθέρωση από βάρη που δεν σου ανήκουν, προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση.

Ώρες διεξαγωγής:18:00 – 20:00.
Divani Caravel Hotel: Β. Αλεξάνδρου 2, τηλ. 2107207000.