Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Αγαπάς το skateboard;

 

Με τον Blue Lagoon, DJ της βραδιάς, το Latraac -το μοναδικό skate bowl στην Αθήνα- γιορτάζει το Σάββατο 28 Απριλίου τον ένα χρόνο λειτουργίας του. Εσύ θα βρίσκεσαι αλλού;

 

One Year Celebration at Latraac with Blue Lagoon’. Η παραπάνω φράση τα λέει όλα! Το Latraac skate café, μια αυλή του 19ου αιώνα στον Κεραμεικό, που έχει μετατραπεί σε αστικό κήπο, με ένα skate bowl έχει γενέθλια!

Βρίσκεται, όπως πιθανόν ξέρεις, χάρη στον ντόρο που έχει κάνει το όνομά του, στη ζωντανή περιοχή του Κεραμεικού και σχεδιάστηκε ειδικά για να προσφέρει ένα νέο χώρο συνάντησης στην Αθήνα που συνδυάζει το skateboarding, το καλό φαγητό, το πράσινο, το design και τους ανθρώπους.

Το brunch του Latraac φιλοξενεί events γύρω από μουσική, skate και τέχνες και έχει καταφέρει να γίνει ήδη αγαπημένο κοινό μυστικό. Θα το απολαύσεις στους μεγάλους πάγκους του κήπου του, χαζεύοντας τους skaters ή απλώς κουβεντιάζοντας με την παρέα σου στο φιλικό οικογενειακό περιβάλλον του.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Κυριακή, 12.00 - 01.00.

Η χρήση της ράμπας για skate είναι ελεύθερη και το καφέ λειτουργεί καθημερινά (εκτός Δευτέρας), προφέροντας all day breakfast και sandwiches.
Latraac Skate Bowl: Λεωνίδου 63-65, τηλ. 2130453377.
http://latraac.tumblr.com/