Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

ΑγκαλιάΖΩ τα όνειρά σου

 

Πανέμορφες, γλυκύτατες μορφές, με χρωματιστούς μανδύες και τεράστια απαλά φτερά θα υποδεχθούν τα παιδιά την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη ‘ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΑΦΑΝΑΣ’. Είναι οι άγγελοι που ανοίγουν τα φτερά τους για να προστατεύσουν τα όνειρα των παιδιών.

 

Έτοιμοι να αγκαλιάσουν τα όνειρα των παιδιών και να τους χαρίσουν απλόχερα γαλήνη και αγάπη είναι οι άγγελοι στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗ ‘ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΑΦΑΝΑΣ’. Οι μικροί φίλοι της Πινακοθήκης θα έρθουν σε επαφή με την πνευματική ομορφιά, την αγνότητα και την ελευθερία των ουράνιων αγγελικών πλασμάτων, ενώ θα θαυμάσουν από κοντά τις ποικίλες αποδόσεις τους από ζωγράφους όλων των εποχών.

Τέλος, με χαρτί, βαμβάκι, λινάτσα και μάλλινα νήματα θα δώσουν μορφή στο δικό τους άγγελο της προστασίας, της χαράς και της αγάπης!

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 -9 ετών (Α’-Γ’ Δημοτικού)/ Για τη συμμετοχή στα προγράμματα είναι απαραίτητη η προεγγραφή.

Διάρκεια: 17.30-19.00

Δημοτική Πινακοθήκη Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΑΦΑΝΑΣ: Ραιδεστού 32 & Π. Τσαλδάρη, τηλ. 210 4913588./ e-mail: pinakothiki.nikaia.rentis@gmail.com