Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Άμα σ’ αρέσει ο Σουρής... έλα ν’ ακούσεις και να δεις!

Μια... υβριδική θα μπορούσε να πει κανείς παράσταση είναι η μουσική και σκηνική σύνθεση, Γέωργιος Σουρής, Τώρα που παρουσιάζει Πέμπτη και Παρασκευή, 14 & 15 Ιουλίου, αντίστοιχα στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ο Λευτέρης Βενιάδης. Μια παράσταση που σου υπενθυμίζει όλα αυτά που κατά καιρούς έχεις τραβήξει  στις επισκέψεις σου στο δημόσιο προσπαθώντας να λύσεις κάποιο θέμα σου. Αλήθεια το κατάφερες;
Οδυνηρά διαχρονικός. Ο Γεώργιος Σουρής και τα μηνύματα του ζωντανεύουν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής στην υβριδική παράσταση του Χιώτη Λευτέρη Βενιάδη με δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ μουσικής, ποίησης, δράσης, τραγουδιού. Η μουσική και σκηνική σύνθεση που παρουσιάζεται εδώ για φωνητικό σύνολο, νεανική χορωδία, μουσικό σύνολο και δύο ηθοποιούς, βασισμένη στην ποίηση του Σουρή, αποδίδεται μέσα από αληθινές ιστορίες συνδιαλαγής των συντελεστών με το δημόσιο.
Με τους: σοπράνο, Νέλη Μαυροειδή, μέτζο σοπράνο, Χρυσάνθη Σπιτάδη, τον βαρύτονο, Αναστάσιο Μιχάλη./ Το μουσικό σύνολο απαρτίζουν οι: Βασιλική Λυμπέρη (φλάουτο), Κώστας Τζέκος (Κλαρινέτο), Μάριος Νικολάου (κρουστά), Φώτης Πέζος 9Βιόλα), Νίκος Τσουκαλάς (κοντραμπάσο), η Νεανική χορωδία, Ταξιδευτές Χίου/ Διδασκαλία-Διεύθυνση:Κατερίνα Τσίτσα/ Συνοδοί: Beata Pincetic & Χρήστος Σακελαρίδης.
Έναρξη: 21.00/ Εισιτήρια: 20 & 15 ευρώ, φοιτητικό, 15 & 10 ευρώ, φοιτητικό και ΑΜΕΑ, άνεργοι,  5 ευρώ.
Μέγαρο Μουσικής: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ. 2107282333, www.megaron.gr