Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Άμεσος, αυθεντικός, λαϊκός

 

Ένα μοναδικό λαϊκό πρόγραμμα που επιμελείται ο ίδιος παρουσιάζει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για τρία Σάββατα του Μαρτίου, 17,  24 και 31/3, ο Γιώργος Μαργαρίτης.

 

Ένας σπουδαίος ερμηνευτής, ένας αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής, ο Γιώργος Μαργαρίτης, πλαισιωμένος από εξαιρετικούς συνεργάτες, έρχεται για δυo βράδια στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.

Ο άρχοντας του λαϊκού τραγουδιού, που στις επιλογές του τολμά και δοκιμάζει και ‘συναντιέται’ πότε με λαϊκούς, πότε με ρεμπέτες, πότε με έντεχνους, πότε με ροκ μπάντες, τραγουδά εδώ τον έρωτα, την αδικία, την ερωτική και κοινωνική παραβατικότητα, μη χάνοντας ποτέ την αυθεντική και λαϊκή του αμεσότητα.

Με τα επιτυχημένα τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, σε ένα έντονα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ο Μαγκάρετ θα σε παρασύρει σε ένα μουσικό σεργιάνι σε όλες τις εποχές, από το χθες στο σήμερα, με τα τραγούδια της καριέρας του που μιλάνε απευθείας στην καρδιά και... βρίσκουν φλέβα!

‘Κελί 33’, ‘Άκου τι θα πω’, ‘Πεθαίνω για σένα’, ‘Εσύ μου μιλάς στην καρδιά μου’, ‘Το καλύτερο μπεγλέρι’, ‘Δεν κόβω τις τρέλες μου’, ‘Στου Παράδεισου την πόρτα’ είναι μερικά μόνο από τα μεγάλα τραγούδια ενός ρεπερτορίου που εκπλήσσει και συγκινεί .

Μαζί του, η Άσπα Θεοφίλου, η Βασιλική Μπέλλου και ο Πέτρος Σκάρος. Άγγελος Παπαδημητρίου: μπουζούκι/ Γιάννης Τσατούχας: βιολί/ Γιώργος Τσουπάκης: τύμπανα/ Κώστας Πέτας: μπάσο/ Γιώργος Ντινάκος: κιθάρα/ Νίκος Κούρος, πλήκτρα – επιμέλεια ορχήστρας/ Φωτιστικός σχεδιασμός: Φώτης Μπουρής/ Ηχητικός σχεδιασμός: Γιάννης Κολεβέντης.

Έναρξη: 22:30/ Εισιτήρια:12 ευρώ με μπίρα ή κρασί στο bar
15 ευρώ με ποτό στο bar/ Τραπέζι 70 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
135 ευρώ φιάλη ποτό | 4 άτομα
ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι 25 ευρώ.

Προπώληση: Viva.gr, Seven Spots, Reload, Media Markt, Vivakiosk, Yoleni’s, Ευριπίδης, Τεχνόπολις, Αθηνόραμα, τηλ. 11876.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9315600, www.gialino.gr