Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ane Brun: 10 ασυμβίβαστα χρόνια!

Την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα και στη σκηνή του Gazarte κάνει η Νορβηγίδα με την… απόκοσμη φωνή. Η Ane Brun έρχεται σε μια γιορτινή βραδιά με  pop-folk μελωδίες, σπάνιες ηχογραφήσεις, διασκευές και επανεκτελέσεις τραγουδιών που μάθαμε από θρύλους και συνεχίζουμε ν’ ακούμε… Ραντεβού, Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου.
 
Τα 10χρονα μιας ανεξάρτητης και δημιουργικής πορείας γιορτάζει με τις  δυο συλλογές,  Songs 2003-2013 & Rarities καθώς και με τη solo, Ευρωπαϊκή περιοδεία της, η βραβευμένη, Ane Brun που καταφέρνει να συνδυάζει τον λυρισμό, τη θεατρικότητα και την ντελικάτη εμφάνιση. Στην πρώτη συλλογή έχει μαζέψει 32 κομμάτια από όλη τη δισκογραφία της- από τα πλέον δημοφιλή μέχρι σπάνιες ηχογραφήσεις και επανεκτελέσεις, όπως είναι το  Neighbourhood  των Arcade Fire, ενώ έχει συμπεριλάβει και επαναηχογραφήσεις, μεταξύ των οποίων, την ορχηστρική ερμηνεία του Don’ t Give Up από το New Blood του Peter Gabriel.
Το καλά κρυμένο μυστικό της Νορβηγίας μέχρι τον πάταγο που έκανε με το ντεμπούτο της και το Spending Time With Morgan, όπως και λίγο αργότερα με το A Temporary  Drive, που της χάρισε το Grammy στην πατρίδα της για ν’ ακολουθήσει το The Changing Of The Seasons επιμένει να μη συμβιβάζεται και να φτιάχνει μουσική με τρόπο μοναδικό. 
Τη βραδιά ανοίγει η νεαρή συμπατριώτισα της, Alice Boman με φωνή εύθραυστη κι όμως τόσο δυναμική. Τιμές εισιτηρίων: 33 &  25 ευρώ, προπώληση & όρθιοι, 17 ευρώ & ταμείο, αντίστοχια, 36, 28 & 20 ευρώ.
Προπώληση: Gazarte, Public, Ιανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores &  τηλεφωνικά στο  11876. Online:www.gazarte.gr/ www.viva.gr./ www.public.gr
(Gazarte: Βουτάδων 32-34, Γκάζι, τηλ. 2103460347, www.gazarte.gr).