Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Από το Κυνοκομείο της Ντροπής στα σπίτια της Αγάπης!!!

 

Αγάπη, Φροντίδα και Ζεστασιά βρήκαν στις οικογένειες που έσπευσαν να τα υιοθετήσουν -μετά τς συντονισμένες προσπάθειες της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και της συνεργασίας της με τις Αρχές- τα ζώα τα οποία προσπαθούσαν να επιβιώσουν κάτω από άθλιες συνθήκες στο παράνομο κυνοκομείο του Αγίου Λασιθίου Κρήτης.

 

Έκλεισε επιτέλους το παράνομο Κυνοκομείο στο Λασίθι της Κρήτης, με τα ζώα να υιοθετούνται και να βρίσκουν ‘ασφαλές καταφύγιο’ στην αγκαλιά υπεύθυνων κηδεμόνων και την Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία να πανηγυρίζει για το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τις Αρχές που συνέδραμαν για την ευτυχή κατάληξη.

Όσο για τα απολύτως φοβικά που εξακολουθούσαν να μένουν εδώ και μετά την ‘επιχείρηση’, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των παιδιών του κυνοκομείου Ηρακλείου, απομακρύνθηκαν εν τέλει και αυτά από το χώρο, προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις και εν συνεχεία να στειρωθούν και να ξεκινήσει η προσπάθεια της υπεύθυνης υιοθεσίας τους, ώστε και αυτά να έχουν τη ζωή που τους πρέπει.

Η Ομοσπονδία ευχαριστεί όλους εκείνους που με σεβασμό προς τα ζώα έδωσαν ένα τέλος στις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης.

Ο αγώνας φυσικά συνεχίζεται. Γιατί... ΦΙΛΟΖΩΙΑ, όσον αφορά τα αδέσποτα ζώα, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση τη συγκέντρωσή τους σε χώρους που δεν καλύπτουν στοιχειώδεις συνθήκες ευζωίας και καμία κτηνιατρική περίθαλψη. Φιλοζωία σημαίνει ΣΠΙΤΙ και υπεύθυνη υιοθεσία σε μια ζεστή αγκαλιά με φροντίδα, περιποίηση και αγάπη. Αυτά δηλαδή που βρήκαν επιτέλους τα ζώα που… αργοπέθαιναν και φυτοζωούσαν μέχρι πρόσφατα στο Κυνοκομείο της Ντροπής, δυστυχώς όχι το μόνο που είδαμε να λειτουργεί στη χώρα μας...