Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Άσε με να σ’ αγκαλιάσω...

 

Θέλω να σηκωθώ όρθια στα δυο μου πόδια και να σε αγκαλιάσω. Να σου μιλήσω για μένα. Να παίξουμε. Να σου... υποσχεθώ. Με λένε Λίλα. Θα με αφήσεις;

 

Όλοι λένε για μένα πως είμαι ένα γλυκύτατο σκυλαγοροκόριτσο! Δεν φοβάμαι να τρέξω, να κυλιστώ και να λερωθώ, αρκεί να καταφέρω να κλέψω λίγη προσοχή και λίγα χάδια. Είμαι περίπου 5,5 ετών, αλλά με κουταβίσια ψυχή και μονίμως χαμογελαστή.

Χόμπι; Πολλά. Με πρώτο και... καλύτερο...αυτό της γευσιγνωσίας! Δώσε μου μεζεδάκι και πάρε μου την ψυχή.

Αν τώρα έχω να επιλέξω ανάμεσα σε ‘μεζεδάκι’ και ‘αγκαλιά’, τα πράγματα περιπλέκονται και... δεν τίθεται καν δίλημμα. Με τη... σειρά τους. Πρώτα το... μεζεδάκι για να... στυλωθώ και στη συνέχεια η αγκαλιά, για την οποία θα σηκωθώ στα δυο μου πόδια, ώστε να... καταλάβεις κι εσύ τι σημαίνει για μένα.

Προς το παρόν φιλοξενούμαι. Κι επειδή είμαι πλάσμα ανθρωποκεντρικό, μάλλον... υποφέρω και μαραζώνω γιατί θέλω, διεκδικώ και προσφέρω περισσότερα.

Τα πάω καλά με άλλα σκυλιά και ιδιαίτερα τα αρσενικά. Είμαι στειρωμένη, περίπου 25 κιλά και περιμένω να γνωρίσω έναν άνθρωπο τρυφερό αλλά και γεμάτο ενέργεια όπως είμαι κι εγώ ώστε να ζήσουμε μαζί ζωή χαρισάμενη!

Μήπως είσαι εσύ ο άνθρωπός μου, όπως λέει και το... αγαπημένο μου τραγούδι (που, όχι, δεν είναι... σκυλάδικο!!!);

Επικοινωνία: info@stray.gr, τηλ. 6948369979 /ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook για μια γνωριμία ζωής... Woof!
http://stray.gr/project/lila-lila/