Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Αστεία και Παράλογα

 

“Τάιμινγκ”. Αυτός είναι ο τίτλος της νέας stand up comedy παράστασης του Γιώργου Χατζηπαύλου, που μας καλόμαθε με τις sold out εμφανίσεις του στην αίθουσα θεάτρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Μαΐου στις 9 το βράδυ να είσαι εκεί. 

 

Την 4η σόλο παράστασή του στην οποία αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα, παρουσιάζει στην αίθουσα θεάτρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης ο Γιώργος Χατζηπαύλου. Ο κορυφαίος Έλληνας stand up κωμικός διακωμωδεί και σατιρίζει με καταιγιστικό ρυθμό όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα. Στόχος στο “Τάιμινγκ” είναι, μέσα από το γέλιο, να εντοπίσει καθένας τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του, αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της! 

Παραστάσεις: Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Μαΐου, 21.00/ Προπώληση: εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, τηλ: 2107234567/ online: www.ticketservices.gr/

Η τηλεφωνική και η online αγορά περιλαμβάνει χρέωση υπηρεσίας +0,50€ ανά εισιτήριο.

Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη: Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα, τηλ. 2103418550, info@mcf.gr