Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Αυστρία δεν θα σε πάω…

 

... αλλά θα ’ναι σαν να έχουμε πάει! Πίστεψέ με! To Σάββατο 08 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου βιεννέζικοι χοροί μεταφέρουν τη μαγεία της Βιέννης στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής.

 

Νέοι ταλαντούχοι χορευτές χορεύουν τον Δεκέμβριο με την Ορχήστρα Δωματίου Johann Strauss Ensemble στην ανθοστόλιστη σκηνή του Μεγάρου πασίγνωστα βιεννέζικα βαλς και πόλκες, ενώ οι σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Τζίνα Φωτεινοπούλου και Δημήτρης Πακσόγλου ερμηνεύουν μελωδικές άριες από όπερες και έργα του βιεννέζικου ρεπερτορίου, συνθετών της οικογένειας Στράους, του Λέχαρ και του Κάλμαν.

Η σπουδαία ορχήστρα που ερμηνεύει τη βιεννέζικη μουσική με τον τρόπο που ο μεγάλος συνθέτης και βιολονίστας Γιόχαν Στράους πρώτος καθιέρωσε, καθώς ήταν συγχρόνως ο σολίστ και ο διευθυντής της ορχήστρας, διακρίνεται για την πλούσια δισκογραφία της, ενώ από το 2003 διευθυντής της είναι ο βιολονίστας Russell McGregor.

Σολίστ: Τζίνα Φωτεινοπούλου, σοπράνο/ Δημήτρης Πακσόγλου, τενόρος/ Χορευτές της Ανώτερης Σχολής Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής/ Χορογραφίες: Ιρίνα Ακριώτη-Κολιουμπάκινα/ Johann Strauss Ensemble: Μουσική διεύθυνση, βιολί: Russell McGregor.

Εισιτήρια:€18 - €23 - €28 - €32 - €36 - €40 (Διακεκριμένη Ζώνη) 
Ειδική τιμή:€15,00 (Φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, πολύτεκνοι)
Έκπτωση στις ομαδικές κρατήσεις άνω των 20 εισιτηρίων
Oμαδικές κρατήσεις: τηλ. 210 7282367 /

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Σάββατο 08 Δεκεμβρίου, 20:30/ 
Κυριακή 09 Δεκεμβρίου, 19:00.

Μέγαρο Μουσικής: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ. 2107282333, www.megaron.gr