Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Δεν χορταίνω να τους βλέπω...

 

... και να τους ακούω, φυσικά. Και να τους χειροκροτώ... Και... και... και... Καλά το κατάλαβες. Αναφέρομαι στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Σταύρο Ξαρχάκο. Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου ‘Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ’ τους στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας πιστεύω ότι σε αφορά!

 

‘Η Συνάντηση’ του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη -μια συνεργασία που ξεκίνησε το Μάιο του 2017- έκανε έναν πλήρη και απόλυτα επιτυχημένο κύκλο στα μεγάλα θέατρα και πόλεις της Ελλάδας για να φτάσει στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβριο, με δύο μεγαλειώδεις sold out συναυλίες στο Ηρώδειο, και τη μεγάλη επιτυχία να γίνεται αφορμή ώστε οι δυο μεγάλοι καλλιτέχνες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το χειμώνα. Κι αφού κι εδώ έκαναν αλλεπάλληλες παρατάσεις και sold out στο αγαπημένο τους Gazarte με τα ωραιότερα τραγούδια του συνθέτη και τις ερμηνείες της κορυφαίας μας ερμηνεύτριας και πέρασαν 10 μήνες όπου παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, να τοι και πάλι εδώ!

Κατ’ απαίτηση του κοινού λοιπόν, ο κύκλος που όλοι πίστεψαν πως το Μάρτιο αυτός θα έφτανε στο τέλος του, συνεχίζεται με μια νέα σειρά συναυλιών σε σημαντικά θέατρα και επιλεγμένες πόλεις στα πέριξ. Το πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί και όσοι μεν δεν το απολαύσατε, έχετε την ευκαιρία να το γνωρίσετε, ενώ οι υπόλοιποι μπορείτε να βρεθείτε ξανά στη θέση του θεατή, τραγουδώντας μαζί τους.

Και μην ξεχνάς πως ο Σταύρος Ξαρχάκος διευθύνει ο ίδιος το πρόγραμμα με τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με τη διακριτική και ακριβή ερμηνεία της Άλκηστης.

Μαζί τους οι μουσικοί: Νεοκλής Nεοφυτίδης - Πιάνο 
Παντελής Ντζιάλας – Κιθάρα/ Βασίλης Δρογκάρης - Ακορντεόν

Ηρακλής Ζάκκας – Μπουζούκι/ Δημήτρης Ρέππας - Μπουζούκι

Πέτρος Βαρθακούρης – Κοντραμπάσο/ Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – Κιθάρα, Νυκτά, Έγχορδα/ Φίλιππος Τσεμπερούλης – Πνευστά/ Επιμέλεια ήχου: Ζαχαρίας Σταμούλος, Χάρης Κρεμμύδας/ Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος.

 

Σταθμοί: 24/6 – ΜΥΚΟΝΟΣ/ 30/6 – ΧΑΛΚΙΔΑ/

16/7 – ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ/ 08 & 09/7 - ΠΑΤΡΑ Ρωμαϊκό Ωδείο/ 20/7 – ΒΕΡΟΙΑ/ 28/7 – ΣΥΡΟΣ/ 08/8 ΧΑΝΙΑ/ 09/8 – HΡΑΚΛΕΙΟ/ 11/8 – ΚΑΒΑΛΑ/ 12/8 - SANI FESTIVAL/ 22 & 23/8 - ΡΟΔΟΣ

Εισιτήρια: Προπώληση: 15 ευρώ (PUBLIC & http://tickets.public.gr/

TICKET SERVICES (Online: www.ticketservices.gr |Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, τηλ.: 2107234567 & Δημαρχείο Νίκαιας, Παναγή Τσαλδάρη 10, 4ος όροφος - Δημόσιες Σχέσεις/ Μέρες & ώρες προπώλησης: Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00-14:00.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας για το κοινό: 213 2075 289)/ Ταμείο: 18 ευρώ.

Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας: Αγ. Ιωάννης Ρέντης, τηλ. 2132075342.