Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Δεν μαδάω μαργαρίτες...

... γιατί να το κάνω, άλλωστε; Ξέρω ότι με το που θα με συναντήσεις, θα με αγαπήσεις. Το ίδιο κι εγώ. Με λένε Μαργαρίτα και... τρελαίνομαι γι’ αγκαλιές!

Στο σχολείο του δρόμου έμαθα και πέρασα πολλά. Είμαι περίπου 6 χρονών και όσοι με γνώρισαν μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για μένα. ‘Γλύκα’, ‘Κυρία’, ‘Ομορφιά’, ‘Αστέρι’ και τι δεν έχω ακούσει η 6χρονη κοπέλα.

Είμαι κοινωνική και τρυφερή με τους ανθρώπους όλων των ηλικιών, λατρεύω τις βόλτες και τα μυρίσματα και θέλω να εξερευνώ τα πάντα όταν βρίσκομαι έξω από το σπίτι. Είμαι παιχνιδιάρα, χαρούμενη και χαμογελαστή πάντα, αγαπάω πολύ τις γάτες (σου φαίνεται περίεργο, ε;) και την καταβρίσκω να κοιμάμαι σε μαλακά κρεβατάκια. Έχω αδυναμία στο φαγητό και τα μεζεδάκια και δεν το κρύβω πως καμιά φορά είμαι λίγο παραπονιάρα.

Αν τρελαίνεσαι κι εσύ για φιλιά, χάδια και αγκαλιές, η καλύτερή μου. Θα ‘μελώνουμε’ συνέχεια Όταν πάλι θα επιλέγεις και προτιμάς την ησυχία σου, εγώ κυρία δεν θα σε αποπροσανατολίζω και θα σε αφήνω να κάνεις τα δικά σου χωρίς να μ’ έχεις έννοια και να σ’ ενοχλώ. Τι; Αν είμαι καθαρή μέσα στο σπίτι; Μα... είναι ερώτηση αυτή για τη Λαίδη Μαργαρίτα;

Αρ. ηλεκτρονικής σήμανσης: 900046000003157

Επικοινωνία: τηλ. 6974602773/ email στο ioanna.athanassiadou@gmail.com