Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Διαδηλώνω για τα όνειρά μου...

 

Για 4η χρονιά, μετά από μια επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε το χειμώνα του 2012 στο θέατρο Αργώ και στη συνέχεια το χειμώνα του 2014 στο θέατρο Παραμυθίας, ο συγκλονιστικός και επιτυχημένος μονόλογος του Δημήτρη Λέντζου ‘Η μεγάλη διαδήλωση του ενός’ ανεβαίνει, ή μάλλον... διαδηλώνει, από τις 22 Οκτωβρίου στο θέατρο Αλεξάνδρεια.

 

‘Η μεγάλη διαδήλωση του ενός’. Αυτός είναι ο τίτλος του συγκλονιστικού έργου που υπογράφει ο Δημήτρης Λέντζος και ανεβαίνει στο θέατρο Αλεξάνδρεια. Διαδήλωση ναι μεν του... ενός, αλλά στην ουσία του καθενός ατομικά και συνεπώς των πολλών, προκειμένου να υποστηρίξουν τα όνειρά τους, έχοντας μέσα τους τη μεγάλη πλάνη και σιγουριά ότι ο κόσμος θ’ αλλάξει. Ένας αγώνας που έχει τις ρίζες του στη σκληρή γη της μνήμης και τη νοσταλγία του μέλλοντος. Ως γνωστόν, απέναντι στον διαδηλωτή παραμονεύει πάντα η εξουσία πάνοπλη και κραταιά, αλλά ταυτόχρονα τόσο γυμνή και ασταθής μπροστά στη δύναμη και την “πραγματικότητα” της φαντασίας. Η κατάκτηση του αδύνατου, αναγκαία.

Στη ‘Μεγάλη διαδήλωση του ενός’ δεν στέκει εμπόδιο το βουνό εμπρός μας, αλλά το χαλίκι στο παπούτσι.

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Σπηλιόπουλος/ Μουσική: Μιχάλης Τερζής.

Τραγούδι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Νίκος Ανδρουλάκης, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης/ Φωνές: Θεατρική ομάδα «Το Τρίτο Κουδούνι» του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής/ Φωτισμός – βίντεο: Μιχάλης Γιαννακάκης/ Βοηθός σκηνοθέτη: Νίκος Μυλωνόπουλος/ Ερμηνεύει ο Παναγιώτης Σπηλιόπουλος/ Διάρκεια παράστασης: 65 λεπτά.

Παραστάσεις: Δευτέρα & Τρίτη, 8:15 μ.μ. (Από 22 Οκτωβρίου έως 15 Ιανουαρίου 2019)/ Εισιτήρια:10 €, 5 € (φοιτητές, άνεργοι, συνταξιούχοι). Ισχύουν ατέλειες/ Κρατήσεις: Στο τηλ. 2108673655 / email: alexandreia.theatro@gmail.com

Θέατρο Αλεξάνδρεια: Σπάρτης 14, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα, τηλ: 2108673655.