Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Διακοπές, αφυπνίζοντας τη συνειδητότητα!

Αλλιώς ήταν κάποτε οι διακοπές των ανθρώπων κι αλλιώς διαμορφώθηκαν. Σαν να…εξατμίστηκε η …χαρά. Τα προβλήματα βουνό και το…αύριο, θάλασσα που μοιάζει να φέρνει μονάχα τρικυμίες. Όμως στο  κτήμα «Νοόσφαιρα»  στην ορεινή Κορινθία, που συνδυάζει μοναδικά, βουνό και θάλασσα μαθαίνω πως  μια παρέα χαράς μέσα από το μοίρασμα και την αφύπνιση της συνειδητότητας, επιμένει να γιορτάζει τη ζωή και τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο που εξελίσσεται. 
 
Ένα 7ήμερο πρόγραμμα εναλλακτικών διακοπών- για όλο το διάστημα Ιουλίου, Αυγούστου και ως τις 20 Σεπτεμβρίου- μόνο με  270 ευρώ/ άτομο προσφέρει το κτήμα «Νοόσφαιρα» στην ορεινή Κορινθία. Σας διαβάζω ακριβώς τι περιλαμβάνει, αυτό και σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει σας συνιστώ να κρατήσετε έγκαιρα θέση.
 
Πρωινό διαλογισμό με  ήχους Hemi- Sync - συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου, ένα πρόγραμμα  ανεπτυγμένο από το Ινστιτούτο Monroe.
 
Η διαλογιστική άσκηση γίνεται στο κρεβάτι σας με ακουστικά, χάρη στην ειδική  εγκατάσταση που κατ' αποκλειστικότητα διαθέτει το Κτήμα Νοόσφαιρα


• Ασκήσεις τάι-τσι  ή αναπνοές συντονισμού 


• 1 ώρα  ενεργού συμμετοχής στις δραστηριότητες του κτήματος


• Ομάδα αυτογνωσίας με τα Μαθήματα Θαυμάτων ή Ομάδα Ψυχοδράματος


• Ομαδικές βραδινές δραστηριότητες  όπως  προβολή ειδικών ντοκιμαντέρ ή ταινιών και επακόλουθη συζήτηση


• Πυθαγόρεια ανασκόπηση της ημέρας


• Θεατρικά παιχνίδια αυτογνωσίας και μυστηρίου 


• Συμμετοχή στο  εκπαιδευτικό πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας  Wild Divine  ανεπτυγμένο από το  Ινστιτούτο Hearthmath και τον Deepak Chopra ,  το οποίο σας ταξιδεύει σε ονειρικούς κόσμους και σας μαθαίνει τις ειδικές αναπνοές συντονισμού καρδιάς και εγκεφάλου  καθώς  με ειδικούς αισθητήρες στα δάχτυλα του χεριού, σας επιτρέπει να μεταφέρετε  τη σκέψη και την εσωτερική σας κατάσταση στην 
οθόνη του υπολογιστή και να αλληλεπιδράσετε  σε ένα σαγηνευτικό ταξίδι με υπέροχα γραφικά,


 
Όσο για  το μπάνια στη θάλασσα, το Κτήμα απέχει μόνο 11,5χλμ.
 από το Ξυλόκαστρο.
Συντονίστριες προγράμματος
 Ιουλία Πιτσούλη: συγγραφέας, σύμβουλος ψυχικής υγείας
.