Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Είναι στα μέτρα σου;

 

... για το σύμπαν σε ρωτάω. Θεωρείς ότι... είναι στα μέτρα σου; O τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης που την Τρίτη 24 Οκτωβρίου ανεβαίνει μαζί με την μπάντα του στη σκηνή του Faust προκειμένου να παρουσιάσει τραγούδια από το ελληνικό άλμπουμ του, που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες ‘Ένα σύμπαν στα μέτρα σου’  θα σε βάλει σε σκέψεις. Άσε την απάντησή σου για... μετά την παράσταση.

Με κομμάτια τόσο από τον ελληνικό δίσκο του ‘Ένα σύμπαν στα μέτρα σου’ που κυκλοφόρησε πρόσφατα όσο και από τον αγγλόφωνο ‘Popetry’ και φυσικά με διασκευές από αγαπημένα ξένα τραγούδια, αλλά και ελληνικά, με ή... χωρίς το ατάρι του, ο Δημήτρης Σαμόλης ανεβαίνει στη σκηνή του Faust.

Aπόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, χωρίς αυτό να τον εμποδίσει να τελειώσει και τη Νομική Σχολή Αθηνών, ο καλλιτέχνης που εργάστηκε για μερικούς μήνες ως δικηγόρος, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι ‘δεύτερη ζωή δεν έχει’ και αποφάσισε να φύγει από τις δικαστικές αίθουσες και να μετακομίσει στις θεατρικές και μουσικές σκηνές, έχει ετοιμάσει μια άκρως ενδιαφέρουσα βραδιά. Όπως είναι γνωστό, ο Δημήτρης έχει παίξει μεταξύ άλλων σε παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο και το Φεστιβάλ Επιδαύρου. 
Έναρξη: 22.00/ Είσοδος: 5€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό), 7€ (σε τραπέζι ή πάσο με κράτηση).

FAUST: Καλαμιώτου 11, Αθήνα, τηλ. 2103234095