Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Είσαι για ένα ΑΝΗΛΙΚΟ βράδυ;

 

Τα τραγούδια της πρώτης δισκογραφικής τους δουλειάς, που κυκλοφορεί από τη ‘Μικρή Άρκτο με τίτλο ‘Ανήλικο’, παρουσιάζουν ζωντανά στη μουσική σκηνή ΣΦΙΓΓΑ ο συνθέτης και ερμηνευτής Γιάννης Μαθές και ο στιχουργός Μάνος Σαγκρής  τα Σάββατα 07 και 14 Οκτωβρίου.

 

Πιάνο, βιολί, τρομπόνι, μπάσο, τύμπανα, video art και μια φωνή ενώνουν τις μουσικές του κόσμου στη μουσική σκηνή Σφίγγα που παρουσιάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά ο Γιάννης Μαθές και ο στιχουργός Μάνος Σαγκρής. Εδώ που ένα ηπειρώτικο μπλέκεται με μια bossa nova, και ένα blues γίνεται λαϊκό τραγούδι, μέσα από τις πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του δεύτερου και της μπάντας, σε μια παρουσίαση που νέα τραγούδια για την ενηλικίωση γυροφέρνουν σε έναν ανήλικο κόσμο που ψάχνει την ταυτότητά του.

Μαζί με τα καινούρια συνυπάρχουν γνωστά και αγαπημένα ρεφρέν του Χατζιδάκι, του Σαββόπουλου, του Ξαρχάκου κ.ά., σε απρόσμενες διασκευές και χρώματα από τη Δύση ως την Ανατολή και από την εσωτερική ερμηνεία μέχρι το διονυσιακό ξεφάντωμα.

Το πρωτότυπο Video Art και οι φωνές του Γρηγόρη Βαλτινού και της Φιλαρέτης Κομνηνού φωτίζουν τη μουσική διαδρομή του Ανήλικου, μετατρέποντάς την σε μια δίωρη οπτικοακουστική συναυλία!

Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Καφετζόπουλος (πιάνο, πλήκτρα)

Γιάννης Αρβανιτάκης (τρομπόνι)/Κλεόδωρος Αγόρας (βιολί)

Μάρκος Αγραφιώτης (κοντραμπάσο)/Βασίλης Χωριανόπουλος (τύμπανα)/ Ακούγονται οι: Γρηγόρης Βαλτινός, Φιλαρέτη Κομνηνού

Video & Εικαστική επιμέλεια: Βίλη Χισκάκη & Μάνος Σαγκρής

Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Μαθές & μπάντα

Έναρξη: 22:30/ Είσοδος στο μπαρ:12 ευρώ, με μπίρα ή κρασί.

Σφίγγα: Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), τηλ. 2114096149, 6987844845.