Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Το ένα μετά το άλλο...

 

Τρία νέα μονόπρακτα θεατρικά έργα που διακρίθηκαν στο τέλος της διαδικασίας από το 5μηνο Εργαστήριο Νέων Θεατρικών Συγγραφέων παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στις 09, 10, 11 & 12 Ιουλίου στο δεύτερο υπόγειο του κτιρίου του το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

 

Οι σκηνοθέτες Ρούλα Πατεράκη, Γιώργος Λύρας και ο Ρένος Χαραλαμπίδης, αλλά και μια πλειάδα ηθοποιών που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα του ΙΜΚ ζωντανεύουν στη σκηνή, το ένα μετά το άλλο, τα έργα νέων συγγραφέων που διακρίθηκαν στα φετινά εργαστήρια. Πρόκειται για τα: ‘Τεργέστη’ της Ελένης Γαλάνη, σε σκηνοθεσία Ρούλας Πατεράκη, ‘Το Αυγό’ του Γιώργου Χαραλαμπόπουλου σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα και τη  ‘Νεάπολη (Κορυδαλλός), Πρωί με ήλιο’ της Ιωάννας Παπάζογλου σε σκηνοθεσία Ρένου Χαραλαμπίδη.

Σκοπός του Ιδρύματος και του Εργαστηρίου Νέων Θεατρικών Συγγραφέων, που διευθύνει ο συγγραφέας Ηρακλής Λογοθέτης, με την αμέριστη πάντα υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, είναι να συνεχίσει να ανακαλύπτει νέες, ελπιδοφόρες θεατρικές φωνές και να τους δίνει την ευκαιρία να ακουστούν και να βρουν το κοινό τους, εξερευνώντας τη μεταξύ τους σχέση, αλλά και να συστήνει τους νέους συγγραφείς στην πολιτιστική και θεατρική κοινότητα έτσι ώστε να ανοίξει ένας διάλογος μαζί τους. 

Έναρξη: 20:30/Είσοδος: Ελεύθερη, με κράτηση θέσεων στα ταμεία του Ιδρύματος, τηλ. 2103418579 (Δευτέρα-Παρασκευή, 11.00-14.00).

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 2103418550, www.mcf.gr