Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ένα συμπόσιο στον Άδη (video)

 

Πέντε ήρωες από την αρχαία ελληνική τραγωδία απολογούνται για τα ειδεχθή εγκλήματά τους σε ένα συμπόσιο στον Άδη, με τη σκηνή Black Box του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης να… προσφέρει τη φιλοξενία από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου.

 

‘Έρωτος Ύβρις’. Αυτός είναι ο τίτλος της παράστασης που από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου ξεκινά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Σε ένα συμπόσιο στον Άδη που τελείται εν είδει δικαστηρίου και επαναλαμβάνεται αέναα σαν τέλειος αξεδιάλυτος κύκλος, πέντε ήρωες από την αρχαία ελληνική τραγωδία, που έφτασαν στην ύβρη ορμώμενοι από το πάθος τους για τον πλούτο και την εξουσία, το μεταφυσικό στοιχείο, το αντίθετο φύλο, την απονομή δικαιοσύνης ή την υπεράσπιση της τιμής, άλλοτε καταπατώντας και άλλοτε χάνοντας την πίστη τους, απολογούνται εδώ για τα ειδεχθή τους εγκλήματα.

Επιλογή - Σύνθεση - Προσαρμογή Κειμένων: Νίκος Τουλιάτος/

Μετάφραση - Απόδοση Κειμένων - Πρωτότυπα Κειμένα: Άννα Μωραΐτου/ Βοηθός Σκηνοθέτη: Γεωργία Γιαννακούδη/ Κίνηση: Φάνης Καφούσιας/ Κρουστά επί σκηνής: Simone Mongelli/

Παίζουν με αλβαφητική σειρά: Δαρμή Ιωάννα, Καραμπετιάν Χοβίκ, Κουμπαρούλη Ρένα, Μαλανδρενιώτη Αναστασία, Μορέλλι Μυρσίνη, Μωραΐτου Άννα, Πλυτά Μαρία, Τουλιάτος Νίκος, Χατζόπουλος Θάνος, Χρυσικοπούλου Σωτηρία/ Ηχοποιοί - Νίκος Τουλιάτος.

Παραστάσεις: Δευτέρα, 18/3 - 15/4.

Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 10€/ Μειωμένο εισιτήριο: 8€/ Προπώληση:

ΤΑΜΕΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Μ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, τηλ. 2103418550/ TICKET SERVICES: Εκδοτήριο, Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου/
τηλεφωνικά: 2107234567/ online: www.ticketservices.gr / Τηλεφωνική και η online αγορά περιλαμβάνει χρέωση υπηρεσίας +0,50€ ανά εισιτήριο./ PUBLIC, σε όλα τα καταστήματα - & στο www.tickets.public.gr

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 2103418550 - info@mcf.gr