Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ένας hippie κόσμος...

 

Σε έναν κόσμο ελευθερίας της έκφρασης και των συναισθημάτων, του μυαλού και του χορού σε προσκαλούν την Παρασκευή 19 Απριλίου στο Monastiraki Center οι Pachanga Boys.

 

Τι... προσπαθούν; Να κάνουν τον κόσμο καλύτερο με τον hippy ήχο τους. Οι Pachanga Boys, ‘Δυο νέοι μιλάν για την αγάπη και τη χαρά της ζωής’, όπως αυτοσυστήνονται, έρχονται στο Monastiraki Center.

Είναι οι καλλιτέχνες που τόσος κόσμος έμαθε από την τεράστια επιτυχία του ‘Time’. Τα παιδιά που κάπου ανάμεσα στην Κολονία, το Μεξικό και το Παρίσι εκτοξεύουν σκοτεινά electro beats, σερβιρισμένα σε exotic rythmes και επικά house tunes, ‘αυθεντική συνταγή’ για έναν όμορφο και κεφάτο κόσμο. Ήχοι που ναι μεν έρχονται σε αντίθεση με το δήθεν και τα στερεότυπα, αλλά ακριβώς επειδή σνομπάρουν το ‘επιφανειακό’, δονούνται από ευαισθησία. Όσοι τους παρακολουθούν από κοντά γνωρίζουν πως σπάνια δίνουν συνεντεύξεις, δεν κυκλοφορούν δουλειά τους κάθε χρόνο και άλλα πολλά.

Όταν τα Dirty electro beats του Μεξικανού Rebolledo συναντούν την microhouse του Γερμανού Superpitcher συμβαίνουν πολλά. Θα τα διαπιστώσεις.

Οι πόρτες ανοίγουν: 23.00/ Εισιτήρια: €18 early bird, €21 προπώληση, €24 ταμείο & €33 vip.

Monastiraki Center: Αγίας Ελεούσης 3, Αθήνα, τηλ. 2103317801.