Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ένας σκύλος που γαβγίζει...

 

Στην πόλη Recife της Βραζιλίας σε μεταφέρει η ταινία αυτής της εβδομάδας Neighbouring Sounds’, Τετάρτη 04 Ιουλίου στην ταράτσα του Bios, το φετινό πρόγραμμα του οποίου είναι αφιερωμένο στη θεματική ‘Cities in cinema’.

 

Ανεβαίνεις στην ταράτσα, παίρνεις τα ακουστικά σου, κάθεσαι σε μια ωραία σεζ-λονγκ, βλέπεις την ταινία, αλλάζεις κανάλι στα ακουστικά και ακούς μουσική! Το σκηνικό ήδη το γνωρίζεις, είναι αυτό που καθιέρωσε πια το Bios στις βραδινές προβολές του, μέσα από τα ‘Sssh! Silent Movies’, τη μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα.

Εμπειρία μαγική που συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set και μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά πάνω στην αναπαυτική σου σεζ-λονγκ.

Στην ταινία ‘Neighbouring Sounds’, που προβάλλεται αυτή την εβδομάδα, παρακολουθείς τη ζωή σε μία μεσοαστική γειτονιά της σημερινής πόλης Recife στη Βραζιλία, που αλλάζει όταν τη φύλαξη της γειτονιάς αναλαμβάνει μία ιδιωτική εταιρεία security.

Η παρουσία της εταιρείας στη γειτονιά φέρνει ένα αίσθημα ασφάλειας αλλά και αγωνίας σε μία κοινωνία που ο φόβος κυριαρχεί. Στο μεταξύ, η Bia, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, ψάχνει να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει το συνεχές γάβγισμα του σκύλου του γείτονα. Μία αντανάκλαση της ιστορίας, της βίας και του θορύβου.

Ώρα έναρξης: 21.15/ Ακουστικά: 2 ευρώ.

Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

ΒΙΟS Terrace: Πειραιώς 84, τηλ. 2103425335, www.bios.gr