Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ενέργεια, πάθος, αδρεναλίνη

 

‘Ξεσπάσματα επιθετικότητας, κολλητικές μελωδίες και μεταλλικά riffs σε ένα διασκεδαστικό σύνολο: ο δίσκος παιγμένος live θα πρέπει να σκοτώνει’ έγραψαν μεταξύ άλλων για το έκτο studio album των Comeback Kid και έτσι και βρεθείς την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στο Gagarin μπορείς να διαπιστώσεις αν είναι έτσι τα πράγματα.

 

Eνέργεια, πάθος, αδρεναλίνη, ένταση και κομμάτια που θα βάλουν φωτιά στα mosh pits - Metal Hammer Το πρόσφατο άλμπουμ της καναδέζικης hardcore punk μπάντας, των Comeback Kid, είναι ακριβώς αυτό, με τους κορυφαίους του hardcore punk να έρχονται στη σκηνή του Gagarin.Οι Comeback Kid, που, όπως έχει γραφτεί γι’ αυτούς, ‘αξίζουν χειροκρότημα επειδή διατηρούν τη βαρύτητα και την έντασή τους, αλλά προσέθεσαν ιδέες και επιρροές από το πανκ των ’90s -στον κόσμο του hardcore punk, άλλωστε, πάντα με τους outsider τα πηγαίνεις καλύτερα’, στο "Outsider" κρατάνε τις ίδιες σταθερές και ξερνάνε ένα επιθετικό punk, το οποίο φυσικά και είναι ακραίο, αλλά καταφέρνει να βγάλει μια χαμογελαστή και εντελώς αγνή μελωδία που συναρπάζει. Διατηρούν τη γνωστή τους βαρύτητα και φυσικά ένταση και φαίνεται ότι επαναφέρουν επιρροές από τη σκηνή του '90!

Προπώληση 15€ (early bird: τα 50 πρώτα), 18€, ταμείο 20€/ Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλ. στο 11876, Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή)

Gagarin 205: Λιοσίων 205, τηλ. 2114112500, www.gagarin.gr