Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Εσένα που σ’ αρέσουν τα φιλιά...

...σου φτιάξαν γαϊτανάκι!!! Το έκανε για σένα η χορευτική ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών και με τη συμμετοχή της γυναικείας χορωδίας σε περιμένουν στο Μέγαρο Μουσικής τη Δευτέρα και την Τρίτη, 22 και 23 Φεβρουαρίου στις 20.00, στην αίθουσα Α. Τριάντη. Στη δεύτερη παράσταση ένα μόνο φιλί θα σου χαρίσει και η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Πες μου ρε άνθρωπε, γιατί εγώ ηλίθιος σκύλος δεν κατάφερα να το μάθω. Μήπως εσύ ανακάλυψες, Πόσο κοστίζει το φιλί στη Δύση στην Ανατολή;
Το Γαϊτανάκι και το Αλογάκι, η ζωηρή παράδοση της Ελληνικής Αποκριάς ζωντανεύουν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής, στην πιο φιλημένη  μουσικοχορευτική παράσταση – γεμάτη παραδοσιακά τραγούδια- που έχεις δει στη ζωή σου, Το Γαϊτανάκι από Φιλιά. Την Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, η Χορευτική Ομάδα και η Γυναικεία Χορωδία του Λυκείου των Ελληνίδων, χορεύουν και τραγουδούν για το φιλί του έρωτα και του αποχωρισμού, για το φιλί της αμαρτίας, αλλά και για το φιλί της γιορτής, της αποκριάτικης γιορτής. Στη δε συναυλία της Δευτέρας 23 Φεβρουαρίου συμμετέχει φιλικά η Ελευθερία Αρβανιτάκη, με ένα αγαπημένο παραδοσιακό τραγούδι. 
Έρευνα-σκηνοθεσία: Λευτέρης Δρανδάκις/Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Παυλόπουλος/Τραγούδι: Κώστας Μήτσης/Κρουστά: Μιχάλης Κλαπάκης/Βιολί-Τραγούδι:Γιάννης Παυλόπουλος/ Κλαρίνο-καβάλ: Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος/ Λαούτο: Θεόδωρος Γιαννόπουλος/ Κιθάρα-λαούτο: Ιορδάνης Κουζηνόπουλος/ Κρουστά: Μανούσος Κλαπάκης/Γκάιντα-τσαμπούνα: Δημήτρης Μπάκος/ Ακορντεόν: Γιάννης Μιχαλόπουλος.
Μόνο βιάσου γιατί τα εισιτήρια κοντεύουν να εξαντληθούν!
Εισιτήρια: 9, 15, 22 & 30 ευρώ/ Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 5 ευρώ & 8 ευρώ, 65+, πολύτεκνοι.
Μέγαρο Μουσικής:Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ. 2107282333, www.megaron.gr