Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Εξομολογήσεις ερώτων

 

Ραβασάκια, ερωτικά γράμματα, χαρτάκια στο ψυγείο, αγαπάω και θέλω, ανεξαρτήτως προελεύσεως και προορισμού ‘κυκλοφορούν’ Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στη σκηνή του ‘Ρομάντσο’. Θα σε δω εκεί;

 

‘Γεια, σ’ αγαπώ, αντίο’. Αυτός είναι ο τίτλος της παράστασης που, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, σε περιμένει στο ‘Ρομάντσο’ να σου μιλήσει για... έρωτα. Και... έρωτες!

Νέοι ποιητές και συγγραφείς ή απλοί ερωτευμένοι με τη ζωή, τον άνθρωπό τους ή το σκύλο τους, ακόμη και με τον εαυτό τους τον ίδιο παρουσιάζουν εδώ τα ερωτικά τους γραπτά, γεμάτα με αρώματα, φιλιά. Ποιήματα, πεζά, ραβασάκια, χαρτάκια στο ψυγείο, γράμματα αυτοκτονίας από έρωτα και σχέδια δολοφονιών πάθους, όλα βγαίνουν στο φως.

Η δωδέκατη συνεύρεση του ‘Ο Κύκλος Των’ που δημιουργήθηκε από νέους συγγραφείς, ποιητές, ηθοποιούς και σκηνοθέτες το 2016 στην Αθήνα και από τότε διοργανώνει βραδιές αναγνώσεων, ποιητικές performances, αναλόγιες παρουσιάσεις ενώ συνδυάζεται με εκθέσεις εικαστικών, σε πολλούς χώρους στην Αθήνα, αποτελεί ένα κάλεσμα για επικοινωνία με σκοπό την εξομολόγηση των κρυφών πόθων και των εντονότερων εκφάνσεων του κάθε βιώματος ή φαντασίας έρωτα. Όλοι με ένα κοινό, γνωριζόμαστε, αγαπάμε, χωρίζουμε, ζούμε και πεθαίνουμε ίδια, αυτή τη φορά σε συνδυασμό με την παρουσίαση της δεύτερης ομαδικής συλλογής του project με τουλάχιστον 25 συμμετοχές, 2 stages, projections και μουσικές επιλογές. 

 

Stage 1 (Overground / Love)

Λίλα Αθανασίου

Νικόλας Ανδρουλάκης

Δήμητρα Γερογιάννη

Κατερίνα Γιαννούλη

Νικόλας Κουτσοδόντης

Βίκυ Κουτουλέα

Κατερίνα Μαρδακιούπη

Μ ε γ α λ ο ς

Νικόλας Νιαμονητός

Ανδρέας Σπαβέρας

Στέφανος Τσιμπουρλάς-Κρητικίδης

Βούλα Χουρδάκη

Δανάη Χρυσάφω

 

Stage 2 (Underground / Sex)

Παναγιώτης Ι.Ε. Βασιλείου

Αλεξάνδρα Επίθετη

Κώστας Moody

Θεοχάρης Παπαδόπουλος

Φαίη Ρέμπελου

Μαριλένα Roth

Ελένη Σουπίδου

Σμαράγδα Φουρίκη

 

Ώρα Προσέλευσης: 20.30/ Είσοδος Ελεύθερη
Ρομάντσο: Αναξαγόρα 3-5, τηλ. 2167003325, www.romantso.gr