Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ευαισθησία, πάθος, ακτιβισμός

 

Έξι Μπαγκλαντεσιανές και έξι Ελληνίδες καλλιτέχνιδες από τις 27 έως τις 29 Ιουνίου γιορτάζουν τη δημιουργικότητα στην έκθεση ζωγραφικήςΜπαγκλαντές-Ελλάδα, Φιλία με χρώματα’, στην Γκαλερί ΗΩΣ, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως η τέχνη δεν έχει σύνορα και όλα είναι ανοιχτά!

 

Η Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές διοργανώνει την έκθεση ζωγραφικής"Μπαγκλαντές - Ελλάδα, Φιλία με χρώματα", με έργα από έξι Μπαγκλαντεσιανές και έξι Ελληνίδες γνωστές καλλιτέχνιδες.

Οι συμμετέχουσες εργάζονται με όλη την ελευθερία που τους δίνεται από τα καλλιτεχνικά τους μέσα για να εκφράσουν την ευαισθησία, το πάθος, τον ακτιβισμό και τα ιστορικά περάσματα που επιβιώνουν στο χρόνο. Όλες φέρνουν στην επιφάνεια τεχνικές και διαφορετικές προσεγγίσεις στη ζωγραφική και τη χαρακτική που μπορεί να δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον αμάλγαμα για την τέχνη.

Οι συμμετέχουσες καλλιτέχνιδες είναι: Ρένα Ανουσή, Εύη Αθανασίου, Bipasha Hayat, Afrozaa Jamil, Μάρθα Κοριτσόγλου, Στέλλα Κουκουλάκη, Dilruba Latif, Maksuda Iqbal Nipa, Sohana Shahreen, Shameem Subrana, Χρυσούλα Σκεπετζή, Μαρίβα Ζαχάρωφ.

Επιμελήτρια έκθεσης: Μαρίβα Ζαχάρωφ. 

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από τις 12:00 έως τις 20:00.

Γκαλερί ΗΩΣ, Χέυδεν 38, Πλατεία Βικτώριας, τηλ. 2108237111.