Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Φτιάχνεις μουσακά;

 

Τι με κοιτάς καλέ έτσι; Σε ρώτησα ‘φτιάχνεις μουσακά;’ Γιατί, τι να το κάνω το να με υιοθετήσεις και να... με ταΐζεις ό,τι κι ό,τι; Μπορεί να είμαι καλόβολη, αλλά οι επιθυμίες, επιθυμίες!

 

Το όνομά μου; Ζαργάνα! Είμαι ένα κορίτσι ζουμπουρλούδικο, μια τροφαντή οπτασία, ένα plus size μοντέλο, μια αφράτη γούνινη μπάλα με ποδαράκια! Αγαπάω τα μεζεδάκια και είμαι λάτρης της κάθε κουζίνας (μεσογειακής, ασιατικής, ιταλικής κ.ά.) με  αδυναμία στο μουσακά και στο σολομό(!)

Να σου εκμυστηρευτώ τι λένε για μένα; Λένε πως τη μισή μέρα απολαμβάνω λιχουδιές και την υπόλοιπη μισή χωνεύω! Σου φαίνεται αστείο; Κι εμένα, αλλά μάλλον αυτοί που με φροντίζουν το πήραν σοβαρά και το αντιμετώπισαν ανάλογα, βάζοντάς με σε πρόγραμμα δίαιτας για να μην αντιμετωπίσω προβλήματα υγείας στο μέλλον. Καθώς φαίνεται, τα πάω περίφημα.

Είμαι ένα καλόβολο πλάσμα και καλοπροαίρετη με ανθρώπους, σκύλους αλλά και γάτες! Αυτό το τελευταίο, ξέρω, θα το εκτιμήσεις ίσως περισσότερο απ’ όλα.

Είμαι καλή παρέα και δεν είμαι πολύ τεμπέλα -αν κατά λάθος σου έδωσα αυτή την αίσθηση, απλά είμαι εξαιρετικός ακροατής! Μπορεί δηλαδή να κάθομαι να σε ακούω όλη μέρα...

Το κοντό μελί τρίχωμά μου που συνδυάζεται υπέροχα με τα μελί μάτια μου, άλλωστε, είναι φτιαγμένο για ατέλειωτα χάδια και το γνωρίζω καλά, όπως γνωρίζω πως... εκεί έξω υπάρχει κάποιος που περιμένει αυτό το μοναδικό κορίτσι, δηλαδή εμένα, να μπει στη ζωή του. Έχει γούστο να είσαι εσύ!

Επικοινωνία: info@stray.gr και στο τηλ. 6948369979 ( ή με μήνυμα στη σελίδα του Stray στο Facebook).

Θα δοθώ στειρωμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας του stray.gr (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο κηδεμόνα συμφ. Ν.4039/2012).