Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Γεια σου, γλυκιά πριμαντόνα!

 

Κάθε φορά που ακούω αυτή την προσφώνηση, σηκώνομαι όρθια από τη χαρά μου. Να... σημαίνει άραγε κάτι για το αύριό μου; Να ’ναι κάποιο μήνυμα πως... κάτι πολύ όμορφο θα ξημερώσει για μένα; Να δηλώνει την αρχή στο... τέλος μιας... ‘μαύρης ζωής’; Εσύ θα μου πεις...

 

Με φωνάζουν Christin και είμαι ένα από τα έξι νησιωτάκια που ήρθαμε με το καράβι της άγονης γραμμής από την ακριτική Χάλκη. Μαζί με τα πέντε αδερφάκια μου καταφέραμε, μετά από πολλές δυσκολίες και με τη βοήθεια μίας αλυσίδας ανθρώπων, να κάνουμε το μακρύ ταξίδι προς το κλεινόν άστυ, προκειμένου να έχουμε την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον. Και από τη στιγμή που μπήκαμε στην αγκαλιά του stray.gr, δεν έχουμε καμιά αμφιβολία για το αντίθετο!

Καθώς βλέπεις και νομίζω ότι είναι εμφανές, είμαι μία κουταβίτσα παιχνιδιάρα, χαρούμενη και γεμάτη περιέργεια για να εξερευνήσω τα πάντα! Σημείωσε σε παρακαλώ: Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η ψυχή σου! 

Είμαι γεννημένη τον Μάρτιο του 2018 (4 μηνών) και κατά πώς δείχνει θα γίνω λέει μεσαίου μεγέθους, γύρω στα 15-17 κιλά.

Αγαπάω τους ανθρώπους και τα άλλα ζώα, τα πάω καλά με παιδάκια και είμαι μια έξυπνη κουταβίτσα, που αν και δεν έχω μάθει σε σπίτι, εκπαιδεύομαι εύκολα να περπατάω με το λουράκι μου, ενώ οι... ευεργέτες μου είναι σίγουροι ότι θα προσαρμοστώ σύντομα στις νέες συνθήκες μίας οικογένειας. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις για μένα είναι πως λόγω ράτσας (ημίαιμο πόιντερ με λαμπραντόρ), θα χρειάζομαι την καθημερινή μου βόλτα για εκτόνωση, όμως κυρίως θα απολαμβάνω τις ώρες συντροφιάς δίπλα σου.

Αυτό που με χαρακτηρίζει είναι η τραγουδιστή φωνούλα μου! Σκυλί για... όπερα, δηλαδή, και όχι για... σκυλάδικο! Φωνή που όλο χαρά υψώνεται όταν συναντάω οικεία και αγαπημένα πρόσωπα προκειμένου, φυσικά, να τραβήξω την προσοχή τους αλλά και... να διαμαρτυρηθώ, κάνοντας το παράπονό μου δραματικό, όταν κάτι με χαλάει.

Εν ολίγοις είμαι μια κουταβίτσα που ξέρω τι θέλω! Τι άλλο χρειάζομαι σε αυτή τη ζωή; Μα φυσικά μια αγκαλιά! Τη δική σου;

Είμαι πλήρως εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη.

Θα δοθώ με το βιβλιάριο υγείας μου, τσιπ και συμβόλαιο υιοθεσίας.

chip: 941000019949196

Επικοινωνία: τηλ. 6973537552,/ e-mail: info@stray.gr