Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Για το γέλιο της Κατερίνας

 

Είκοσι συνάδελφοι της Κατερίνας Βρανά, κωμικοί, τη στηρίζουν στον αγώνα που δίνει, οργανώνοντας μια ξεχωριστή βραδιά, την Πέμπτη 07 Ιουνίου στο Βεάκειο, που παραχωρήθηκε δωρεάν με τα έσοδα να διατίθενται για την αποκατάσταση της υγείας της.

 

Στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Laugh Factory ανακηρύχτηκε ως η πιο αστεία γυναίκα του κόσμου. Η Κατερίνα Βρανά, που το όνομά της συνδυάστηκε με το γέλιο και το stand-up comedy, από τον Απρίλιο του 2017 περνά μια μεγάλη δοκιμασία. Μια δοκιμασία στην οποία δεν είναι σε καμία περίπτωση μόνη της, αλλά με όλους όσοι πήραν χαρά από τα αστεία της, ξεπερνώντας τις δικές τους λύπες. Και φυσικά με τους συναδέλφους της, οι οποίοι ανυπομονούν να τη δουν στη σκηνή και γι’ αυτόν το σκοπό δίνουν μια ξεχωριστή παράσταση γέλιου, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης στο Βεάκειο.

Ήταν Απρίλης του ’17, όταν η Κατερίνα βρισκόταν στη Μαλαισία για παραστάσεις και υπέστη σηπτικό σοκ που την έφερε τρεις φορές κοντά στο θάνατο. Δυστυχώς, επηρεάστηκαν όλα της τα όργανα, έχασε την όρασή της και μετά από 4 εγχειρήσεις και 5μηνη νοσηλεία ατρόφησαν όλοι της οι μύες. Από το Σεπτέμβριο που βγήκε από το νοσοκομείο, η καλλιτέχνις που έμαθε να προσφέρει απλόχερα γέλιο και θετική ενέργεια στον κόσμο, μπήκε σε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να ξαναμάθει να περπατάει και να ανακτήσει τη χρήση των μυών της.

Η αισιόδοξη πραγματικότητα είναι πως σήμερα βλέπει πολύ καλύτερα, ενώ μπορεί να σταθεί όρθια. Συνεχίζει την εντατική φυσικοθεραπεία και τις στοχευμένες ασκήσεις στην πισίνα. Χρειάζεται, ωστόσο, βοήθεια επί 24ώρου βάσεως. Μετά από μια τόσο σοβαρή ασθένεια, ο δρόμος της ανάρρωσης καθώς καταλαβαίνει κανείς είναι μακρύς και απαιτείται υπομονή αλλά και χρήματα. 
Η Κατερίνα δίνει τον καλύτερό της εαυτό, αντιμετωπίζει με θάρρος και χιούμορ την κατάστασή της, ενημερώνοντας μέσα από το κανάλι της στο YouTube τους φαν της για την πορεία της και δίνοντας ένα φωτεινό παράδειγμα και σ’ άλλους ανθρώπους που δοκιμάζονται. 
Αυτή η ξεχωριστή βραδιά είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει κανείς γι’ αυτό το αστείο και ταλαντούχο κορίτσι, που οι παραστάσεις του σημείωναν σερί sold out και το σύνθημά του και στάση ζωής του είναι το “Stayin’ Alive”.

Οι κωμικοί που υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σ’ αυτήν τη βραδιά γέλιου, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης είναι (με αλφαβητική σειρά): Στέλιος Ανατολίτης, Διονύσης Ατζαράκης, Δημήτρης Δημόπουλος, Δημήτρης Δούκογλου, Θωμάς Ζάμπρας, Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Χρύσα Κατσαρίνη, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Mikeius, Blink Mike, Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος, Αριστοτέλης Ρήγας, Ζήσης Ρούμπος, Πάρις Ρούπος, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Λάμπρος Φισφής, Ηλίας Φουντούλης, Γιώργος Χατζηπαύλου, Δημήτρης Χριστοφορίδης.

Έναρξη: 21:00/ Είσοδος: 15 €/ Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr.

ΒΕΑΚΕΙΟ Θέατρο: Ηρακλείου 13, Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς.