Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: ΤΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ

 

Θα είμαι εδώ. Γιατί γιορτάζουν αυτοί που αγαπώ. Γιατί τιμώνται εκείνοι που, αναγνωρίζοντας την αδυναμία των πρώτων, τους προστατεύουν. Θα είμαι εδώ. Γιατί όλα αυτά που θ’ ακούσω για τους… «ανιδιοτελείς φίλους» της ζωής μου με ενδιαφέρουν. Γιατί θα είναι παρούσα και συμβάλλουσα τα μέγιστα στην προσπάθεια η Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, με τη δραστήρια Πρόεδρό της κ. Νατάσσα Βυσσίνου Μπομπολάκη. Θα είμαι εδώ. Γιατί, εκτός των άλλων, θα έχει και μουσική που… εξημερώνει εμάς τα άγρια… Και γιατί οι εκδόσεις Άπαρσις, που συνεργάζονται άμεσα με την Ομοσπονδία στηρίζοντας τα δικαιώματα των ζώων και που πολύ με συγκίνησαν με το εξαιρετικό βιβλίο του Λεωνίδα Χαζίρογλου «Δικαιώματα των Ζώων και Ηθική», θα βρίσκονται επίσης εδώ, στην έκθεση βιβλίου που θα λειτουργεί. Αν συνεχίσω με τους λόγους και τα γιατί, μου φαίνεται πως δεν θα προλάβω να είμαι στην ώρα μου…

 

Μια απίστευτα ενδιαφέρουσα εκδήλωση φιλοζωικού περιεχομένου πραγματοποιείται το Σάββατο 05 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο ‘Καποδίστριας’ του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας. Με την Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία να δίνει το παρών, αλλά και το «ρυθμό», σε μια συνάντηση ψυχής του ανθρώπου με τα ζώα, με αφορμή τη γιορτή της 4ης Οκτωβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων, μέσα από την οποία αναγνωρίζεται η αξία και η προσφορά τους.

 

Κράτα το πρόγραμμα για να ξέρεις κι έλα εκεί να με βρεις!

Έναρξη-Χαιρετισμοί

 

Βράβευση αστυνομικών.

Με μουσική συνοδεία από τη Μαρία Ρεμπούτσικα, βιολί, και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη, πιάνο.

 

SAPT Hellas, τρόποι επικοινωνίας και γνωριμίας με σκύλους, με τη Χριστίνα Οικονόμου και την Αθηνά Παπάζογλου.

 

Διαβάζουν και απαγγέλλουν η Άννα Λυδάκη, Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και ο Κωνσταντίνος Λάγκος, ηθοποιός.

 

Oι τραγουδοποιοί Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης, δύο φωνές και μια κιθάρα, σε μελοποιημένη ποίηση για τα ζώα.

 

Την εκδήλωση συντονίζει η Άννα Σταματιάδου, δημοσιογράφος- παρουσιάστρια (STAR CHANNEL).

 

Έκθεση Βιβλίου: Σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο Άπαρσις, στο φουαγιέ της αίθουσας θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου με θεματικές τα ζώα.

 

Θα ’μαι εδώ σου λέω. Γιατί τα Σ’ αγαπώ δουλεύονται κάθε στιγμή, κρίνονται στην πορεία, προσφέρονται και προσφέρουν ανιδιοτελώς και ακατάπαυστα, αντέχουν, ιδρώνουν, σε μαθαίνουν, σε διδάσκουν, σε εξελίσσουν και… κάτι τέτοια όπως αυτά σε κάνουν σίγουρα καλύτερο άνθρωπο.

Θα είμαι εδώ. Γιατί τα Σ’ ΑΓΑΠΩ –ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ– ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.

Αμφιθέατρο ‘Ι. Καποδίστριας’, Πολεμικό Μουσείο Αθηνών:  Ριζάρη 2, Αθήνα, τηλ. 2107252974.