Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Χορεύω, αλλά... ΟΧΙ ΜΕ ΓΑΤΕΣ!

‘Αδύνατο, λίγο κουτσό και κάπως πεινασμένο.

Έτσι με βρήκαν κι έγιανα για να σε περιμένω...’

 

Με φωνάζουν Νικόλα και -χωρίς να θέλω να το παινευτώ (δεν κρύβεται, άλλωστε!)- είμαι ένα όμορφο αγόρι, 8 μηνών, που είχα την ατυχία να μπω στα βάσανα από μικρός.

Με βρήκαν να περιφέρομαι κουτσαίνοντας ενώ ήμουν αρκετά αδυνατούλης. Η κατάσταση του ποδιού μου ήταν αρκετά δύσκολη και οποιαδήποτε εγχείρηση θα χειροτέρευε τα πράγματα.

Έτσι, με τις οδηγίες του ορθοπεδικού και με καλή τροφή, τώρα, μετά από 3 μήνες, έχω αρχίσει να πατάω το πόδι μου και να κινούμαι με μεγαλύτερη ευκολία. Σε σημείο που όχι μόνο περπατάω, αλλά και χοροπηδάω κάποιες φορές. Όσο περνάει δε ο καιρός είπαν ότι θα γίνομαι όλο και καλύτερα. 

Είμαι πολύ αγαπησιάρης και γλυκός με τους ανθρώπους και αρκετά υπάκουος. Ακόμα και όταν πονούσα, ποτέ δεν παραπονέθηκα και πάντα έδινα φιλάκια σε κείνους που φρόντιζαν με αγάπη για το καλό μου. Με τα άλλα σκυλιά είμαι λίγο κυριαρχικός στην αρχή, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που θέλω είναι μόνο να παίξω μαζί τους. Με τις γάτες..., α, όλα κι όλα. Δεν τα πάω καλά. Να μην έχω κι εγώ ένα γνήσιο ελάττωμα της φύσης μου;

Αν... συμφωνείς στα περισσότερα μαζί μου και νομίζεις ότι ο χαρακτήρας μου είναι έτσι όπως λένε, αν με λίγα λόγια σου αρέσω και... σκέφτεσαι κάτι καλό για μένα, υπάρχει μια ‘κοινή γλώσσα’ που μπορούμε να συζητήσουμε.

Αρ.Ηλεκτρ. Ταυτ.:276094180070949/ Επικοινωνία: ioanna.athanassiadou@gmail.com, τηλ.: 6974-602773.