Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Χρώματα, σχήματα, παιχνίδια και μουσικές

 

Το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό φεστιβάλ της πόλης για παιδιά ‘Π100 - Πλανήτης Τεχνόπολη’ προσεδαφίζεται το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, εξάπτοντας τη φαντασία και χρωματίζοντας τον κόσμο με χαμόγελα.

 

Δεν χρειάζεται, φαντάζομαι, να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις τον πλανήτη των παιδιών, τον Π100! Είναι δεδομένο το πού θα τον βρεις. Οι ακριβείς συντεταγμένες του οδηγούν ανάμεσα στις οδούς Πειραιώς 100, Ιάκχου και Περσεφόνης. Στην Τεχνόπολη. Και πώς θα τον αναγνωρίσεις; Μα, φυσικά, από τις τρεις μεγάλες καμινάδες που τον χαρακτηρίζουν!

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει: αθλητικές δραστηριότητες για όλους, συναρπαστικά εκπαιδευτικά εργαστήρια με πολλές διαφορετικές θεματικές για όλα τα γούστα, τα αγαπημένα εκπαιδευτικά προγράμματα του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, διαδραστικές εκθέσεις, λαχταριστά εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, foodcorner, εργαστήρια χορού, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και performances, ομιλίες και ανοιχτές συζητήσεις για γονείς, ένα The Meet Market ειδικά αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους και πολλές-πολλές εκπλήξεις!

Ανυπομονείς να έρθει ο Σεπτέμβρης; Καλά, κάνε τα μπάνια σου κι έλα…

Τεχνόπολη: Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 213 0109300, 213 0109324.