Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Αν η αυτοεκτίμηση ήταν... σοκολάτα...

 

... θα είχα σκάσει απ’ το πολύ φαγητό! Τα Εργαστήρια του Σαββατοκύριακου 09 και 10 Ιουνίου για μικρούς και ΜΕΓΑΛΟΥΣ στο Μουσείο Συναισθημάτων, μέσα από τον κόσμο των παραμυθιών θα σε οδηγήσουν να βρεις και να νιώσεις την πραγματική ‘γεύση’ της!

 

Τρώγεται; Μήπως μοιάζει με νερό που μπορείς να το πιεις; Ή… με πέτρα για να το πετάξεις, αν… σκεφτείς λανθασμένα πως δεν το χρειάζεσαι; Ή… μήπως… με σοκολάτα να το μασουλίσεις; Αξίζει προς πώληση ή ανταλλαγή;

Μετά τη λειτουργία της διαδραστικής έκθεσης ‘Στο Παλάτι του Θυμού!’ του Μουσείου Συναισθημάτων ξεκινά ένα εργαστήρι για ενήλικες και παιδιά μαζί προκειμένου να ακούσουν και να συζητήσουν τις… ‘παραμυθοϊστορίες της αυτοεκτίμησης’ που έχει σχεδιάσει το Μουσείο, καθώς από την πορεία του ήρωα και από τα σύμβολα στον κόσμο των παραμυθιών μπορεί να προκύψουν οι απαντήσεις. Ας αξιοποιήσουμε ερωτήματα και απαντήσεις, τόσο κοινές μα και τόσο διαφορετικές για τον καθένα.

Ημερομηνίες: Σάββατο 09 και Κυριακή 10 Ιουνίου.
Ηλικίες: ενήλικες και παιδιά 5 έως και 12 χρονών.
Ώρα: 1 μ.μ. – 2 μ.μ./ Είσοδος εργαστηρίου: για την είσοδο στα εργαστήρια τηρείται σειρά προτεραιότητας χωρίς να γίνονται κρατήσεις/ Εισιτήριο εργαστηρίου: 8 ευρώ (στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του Μουσείου).

Μουσείο Συναισθημάτων: Καρατζά 7, Φιλοπάππου, τηλ. 2109218329, www.mce.gr