Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Η επανάσταση, τ’ όνειρο...

 

Mια παράσταση για την επανάσταση, το όνειρο και την αναζήτηση της προσωπικής ελευθερίας είναι η ‘’Mellonia’ των Φώτη Δρόσου- Αλέξανδρου Ράπτη, που ξεκινά στο Rabbithole από τις 20 Ιανουαρίου.

 

H Μαίρη Αν, ένα αθώο κορίτσι 16 χρονών, με αφορμή τη μηχανική της γάτα, χάνεται σε έναν ελεύθερο και παράτολμο κόσμο στα όρια της παραίσθησης. Η παράσταση ‘Mellonia’ στο Rabbithole αναφέρεται σε μια φανταστική πόλη του μέλλοντος, με τις προσωπικές ελευθερίες να καταπιέζονται και τον κυβερνήτη της, λόγω της αυστηρής πειθαρχίας που επέβαλε στους υπηκόους του, να οδηγεί τους πολίτες σε ιδεολογικό αποπροσανατολισμό και προσωπικό τέλμα.

Με τη βοήθεια σύγχρονης μουσικής τεχνολογίας, υπολογιστών, μικροφώνων, ζωντανής μουσικής και κίνησης, οι ηθοποιοί αφηγούνται την ιστορία ενός κόμικ με ένα καταιγιστικό post storytelling.

Παίζουν: Ελένη Ευθυμίου, Αποστόλης Κουτσιανικούλης, Γιώργος Σοφικίτης/ Κείμενο: Φώτης Δούσος, Αλέξανδρος Ράπτης/

Σχεδιασμός κόμικ: Βάλια Καπάδαη, Παύλος Παυλίδης/ Μοντάζ: Αλέξανδρος Ράπτης/ Κοστούμια: Κατερίνα Χατζοπούλου/ Κίνηση: Μίκα Στεφανάκη/ Τεχνικός Σχεδιασμός: Αποστόλης Κουτσιανικούλης/ Μουσική: Ηippo Theatre Group, Πάρης Φράγκος, Ελένη Ευθυμίου/

Σκηνοθεσία - Παραγωγή: Ηippo Theatre Group (Φώτης Δούσος, Αλέξανδρος Ράπτης)/

Παραστάσεις: Δευτέρα & Τρίτη, 21.30/ Γενική είσοδος 12€/ Μειωμένο (Α.Μ.Ε.Α., ατέλειες, φοιτητικό) 8€/ Μαθητικό 7€ (από 13 και πάνω)/ Προπώληση: viva.gr  https://www.viva.gr/tickets/theatre/theatro-rabbithole/mellonia/

RABBITHOLE: Γερμανικού 20, Μεταξουργείο, τηλ. 2105249903.