Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Η Ισπανία κάνει την Αθήνα να δακρύσει...

 

Συνθέσεις του Federico García Lorca, αλλά και έργα Ελλήνων συνθετών θα δονήσουν την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου το ‘Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας’, με τη μουσική παράσταση ‘Το δέντρο’ που φέρει την υπογραφή του δημιουργού. Η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Πέτρου Καρπαθάκη, συμπράττουν εδώ με τη σπουδαία ερμηνεύτρια Καλλιόπη Βέττα και τον συνθέτη και κιθαριστή Μανόλη Ανδρουλιδάκη.

 

Μια εξαιρετική μουσική παράσταση που ξεδιπλώνει την πολύπλευρη, δημιουργική φυσιογνωμία του Ισπανού ποιητή και δραματουργού Federico García Lorca και παράλληλα αναδεικνύει το ύφος, το χρώμα, τον πλούτο και τον διεθνή χαρακτήρα της ελληνικής μουσικής, μέσα από τα ποιήματά του, είναι το... γλυκόπικρο έργο του ‘Το δέντρο’ που παρουσιάζεται στο θέατρο ‘Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας’ με ερμηνεύτρια την Καλλιόπη Βέττα σε συνδυασμό με την κιθαριστική δεξιοτεχνία του Μανόλη Ανδρουλιδάκη. Μια μουσική παράσταση αξιώσεων που ολοκληρώνουν η καλοδουλεμένη Χορωδία, υπό τη μουσική διδασκαλία του Σταύρου Μπερή, και η Συμφωνική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων.

Έναρξη: 20:30 / H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία θα διατίθενται την ημέρα της παράστασης στα ταμεία του θεάτρου από 11:00 έως 17:00.

Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας: Ακαδημίας 59, Αθήνα, τηλ.: 210 36 42 540.