Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Η μπάντα που πάντα κοιτούσε το μέλλον

 

Οι Kraftwerk, οι Γερμανοί πρωτοπόροι της ηλεκτρονικής σκηνής, έρχονται το Σάββατο 03 Μαρτίου 2018 στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, στο πλαίσιο της 3-D Concerts περιοδείας τους, η οποία έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Ένα οπτικοακουστικό show που χαρακτηρίστηκε ως ‘απόλυτο έργο τέχνης’, καθώς συνδυάζει μουσική και εικόνα, έρχονται να προσφέρουν στο κοινό του γηπέδου Tae Kwon Do οι Kraftwerk. Οι Γερμανοί πρωτοπόροι του ηλεκτρονικού ήχου, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα και επιδραστικότερα σύνολα στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής, σε αυτό το δίωρο show γεμάτο από τις διασημότερες συνθέσεις τους, χάρη στη χρήση της 3-D τεχνολογίας (με τη χρήση projections, φωτισμού, ειδικών στολών που θα φορούν τα μέλη του συγκροτήματος), θα βρεθείς κυριολεκτικά δίπλα στους καλλιτέχνες, απολαμβάνοντας τη μουσική τους σε ένα πολυδιάστατο περιβάλλον. Πρόκειται για ένα σπάνιο θέαμα, από μία μπάντα που από το ξεκίνημα της πορείας της κοιτούσε στο μέλλον -και, πολλές φορές, το δημιουργούσε.

Στην είσοδο, οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα παραλαμβάνουν τα ειδικά 3-D γυαλιά (με το λογότυπο του συγκροτήματος και το artwork της περιοδείας), τα οποία θα κρατήσουν ως αναμνηστικό μετά την παρακολούθηση της συναυλίας.

Να σου θυμίσω ότι οι Kraftwerk με albums όπως τα "Autobahn" (1974), "Radio Activity" (1975), "Trans-Europe Express" (1977), "The Man-Machine" (1978), "Computer World" (1981), ενέπνευσαν χιλιάδες μεταγενέστερους καλλιτέχνες, βάζοντας τις βάσεις για τη δημιουργία ολόκληρων μουσικών ρευμάτων.

Το συγκρότημα που τιμήθηκε με το βραβείο Grammy Lifetime Achievement Award για τη συνολική προσφορά του στη μουσική, ενώ τον Ιανουάριο του 2018 θα είναι και πάλι υποψήφιο -αυτή τη φορά στις κατηγορίες του Best Dance / Electronic Album και του Best Surround Sound Album για το "3-D The Catalogue"- με τις συναυλίες του επιβεβαιώνει πως ο άνθρωπος όσο και η μηχανή μπορούν να έχουν μία αντίστοιχη συνεισφορά στη δημιουργία της μουσικής και της τέχνης.

Ξεκινώντας με την αναδρομική παρουσίαση του Καταλόγου τους στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης, το 2012, οι Kraftwerk έχουν πραγματοποιήσει μία δυναμική επιστροφή, με κινητήρια δύναμη την προέλευσή τους από την καλλιτεχνική σκηνή του Düsseldorf των late 60's. Τη σειρά συναυλιών 3-D στη Νέα Υόρκη ακολούθησαν και άλλες εμφανίσεις στο Tate Modern Turbine Hall (Λονδίνο), το Akasaka Blitz (Τόκιο), το Opera House (Σίδνεϊ), το Concert Hall του Walt Disney (Λος Άντζελες), το Fondation Louis Vuitton (Παρίσι), τη Neue National Galerie (Βερολίνο) και το Μουσείο Guggenheim (Μπιλμπάο).

Προπώληση: 35 ευρώ (όρθιοι)/ 42 ευρώ (καθήμενοι) στην πρώτη φάση της προπώλησης (για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων)/

37 ευρώ (όρθιοι)/ 47 ευρώ (καθήμενοι) στην κύρια φάση της προπώλησης/ 40 ευρώ (όρθιοι)/ 52 ευρώ (καθήμενοι) στο ταμείο.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr και www.viva.gr

Κλειστό Φαλήρου (Tae Kwon Do):  Μωραϊτίνη 2, τηλ.  210 3303533.