Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Η σαρωτική δύναμη του εθισμού

 

Τι... γίνεται αν το εσωτερικό σου παιδί –αυτό, δηλαδή, που φέρει ο καθένας και απειλείται- δεν βρει φροντίδα, προστασία και τρυφερότητα κάπου μέσα στον κόσμο; Στην παράσταση ‘Παράσιτα’ που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Bios, θα παρακολουθήσεις κάποιες από τις συνέπειες.

 

Η Πινκ και η Ρόλυ, δύο αδελφές σε μια ζωή εξαρτημένη, τρέφουν μία σχέση διπλής συνεξάρτησης. Οι όποιες προσπάθειές τους να ξεφύγουν από τα ναρκωτικά, την παρανομία και τον ίδιο τους τον εαυτό αποβαίνουν μάταιες. Η σαρωτική δύναμη του εθισμού και της τοξικότητας θέτει αναπόφευκτα το ερώτημα αν είναι μεγαλύτερος ο εθισμός σε μια ουσία ή σε έναν άνθρωπο. Στην παράσταση ‘Παράσιτα’ της Βίβιεν Φράντσμαν που ανεβαίνει στο Bios, καλείσαι να πάρεις το ρόλο του διασώστη των ηρωίδων, αλλά κυρίως του εσωτερικού παιδιού που φέρει ο καθένας. Ναι, ακριβώς αυτό που έχεις κι εσύ.

Μετάφραση: Αγγελική Κοκκώνη/ Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Βογιατζής.

Σκηνικά-Κοστούμια: Ήρα Καραγκούνη/ Επιμέλεια κίνησης: Μαρίζα Τσίγκα/ Μουσική επιμέλεια-επικοινωνία: Ναιρί Πελτεγιάν/ Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου/ Βοηθός σκηνοθέτη: Κωνσταντίνα Χαρμαλιά/ Φωτογραφίες: Κατερίνα Λιακοπούλου.

Ψυχολογική διερεύνηση ρόλων: Λάμπρος Γιώτης.

Διανομή: Πινκ: Κατερίνα Λούβαρη-Φασόη, Ρόλυ: Κατερίνα Δημάτη, Άγνωστη γυναίκα: Κωνσταντίνα Χαρμαλιά, Ανδρική φωνή: Λάμπρος Γιώτης.

Παραστάσεις: Από Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου έως Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 (εκτός Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου και Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου 2018), Δευτέρα και Τρίτη, 21.00/ Διάρκεια: 90’/ Τιμή Εισιτηρίου: 12 ευρώ (κανονικό) και 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων).

BIOS. Πειραιώς 84 Basement: Πειραιώς 84, Αθήνα, τηλ. 2103425335, www.bios.gr