Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Η βραδιά του νεκροθάφτη

 

‘Το κοράκι’ του Βασίλη Αναστασίου, μια μαύρη κωμωδία με κινηματογραφικές αναφορές που εξελίσσεται μια εφιαλτική βραδιά στο υπόγειο ενός γραφείου τελετών, κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Μαΐου στο θέατρο Μπέλλος.

 

Βρισκόμαστε σε μια επαρχιακή πόλη κάπου στην Ελλάδα, στο γραφείο τελετών "Εις τόπον χλοερόν", όπου κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει. Ο ιδιοκτήτης Νίνο έχει την ιδιότητα να δίνει ζωή στα πτώματα που ταριχεύει. Ένας δολοφονημένος δικαστής, μια περίεργη σνομπ γριά και μια τραβεστί είναι τα τελευταία του «δημιουργήματα».

Οι συζητήσεις και οι φιλοσοφικές αναζητήσεις του νεαρού νεκροθάφτη με τα ζωντανεμένα πτώματά του δίνουν και παίρνουν κατά τη διάρκεια αυτής της εφιαλτικής «μαγικής» βραδιάς. Ερωτήματα ετών θα βρουν απαντήσεις όταν το ρολόι σημάνει 7:00 το πρωί, οι τρεις άμαξες θα ξαναγίνουν νεροκολοκύθες, κάθε πτώμα θα επιστρέψει στο φέρετρό του και ο Νίνο, απελευθερωμένος πια, θα μπορέσει να προχωρήσει παρακάτω, να βγει στο φως και στην αληθινή ζωή.

Όλα αυτά συμβαίνουν στην ανατρεπτική ‘θανατηφόρα’ κομεντί για τον Θεό, τη ζωή, το θάνατο, που με τίτλο ‘Το κοράκι’ ανεβαίνει στο θέατρο Μπέλλος στην Πλάκα.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Γιώργης Κοντοπόδης, Γιώργος Ντάβος, Λορέντζο Φραγκούλης.

Συμμετέχει η Αννίτα Μαυρομιχάλη.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη & Πέμπτη, 21:30 (Από την Τετάρτη 30 Μαΐου έως την Πέμπτη 28 Ιουνίου)/ Εισιτήρια: 15 ευρώ, 10 ευρώ, φοιτητικό, ανέργων.

Θέατρο Μπέλλος: Κέκροπος 1, Πλάκα, τηλ. 2103229889.