Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Η ζωή δεν είναι φόλα

 

‘...Η ζωή δεν είναι φόλα/ έχει πάντα λίγο απ’ όλα/ ένα μαύρο είμαι μωρό/ ψάχνω να υιοθετηθώ/ κι αν μου πεις το σ’ αγαπώ/ θα σου γλείφω και τη σόλα’.

 

Θα σου... γαβγίζω στιχάκια, θα σου γυρίζω την κοιλίτσα μου για να μου κάνεις χαδάκια και θα σε κάνω τόσο μα τόσο ευτυχισμένο που... ‘μαύρη’ μέρα δεν θα ξαναδείς! Είμαι ο Αxel, ένα rock κουτάβι, όπως χαρακτηριστικά λένε για μένα όσοι με γνώρισαν, που βρέθηκα στην περιοχή της Μαραθούπολης Μεσσηνίας και αφού γλίτωσα από τις φόλες (γνωστή πρακτική της περιοχής) και την εχθρική συμπεριφορά μερικών κατοίκων, βρέθηκα στις ζεστές αγκαλιές των φιλόζωων που ψάχνουν να μου βρουν σπίτι! Και θα συμβεί. Σκύλος είμαι και ως εκ τούτου έχω διαίσθηση και... το μυρίζομαι!

Το χρωματάκι μου είναι μαύρο μα η... καρδούλα μου έχει όλα τα χρώματα, καθώς είμαι εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ γλυκός, τρυφερός και λατρεύω τα χάδια. Είμαι περίπου 5 μηνών κουταβομπουκίτσα, αλλά έχω πολύ μικρότερη ανάπτυξη από άλλα κουτάβια της ηλικίας μου λόγω της ασιτίας. Μεγαλώνοντας πάντως θα φτάσω περίπου τα 25 κιλά. Θα δοθώ εμβολιασμένος σε μια οικογένεια που θα έχει να μου χαρίσει πολλή αγάπη και πολλές πολλές αγκαλιές. Επικοινωνία: 6932443846 ή με το e-mail paulopouloua@hotmail.gr.