Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Η ζωή είναι γυναίκα

...τουλάχιστον, την Κυριακή 08 Μαρτίου, ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. Αυτήν τιμά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με την ομώνυμη συναυλία στην πλατεία Μοναστηρακίου, Κυριακή, 08 Μαρτίου στις 13.30.
 
Κυριακή, 08 Μάρτη. Μεσημεριανή βόλτα στο Μοναστηράκι;
Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής ντύνει την παγκόσμια γιορτή της γυναίκας με μελωδίες γνωστών συνθετών που εκφράστηκαν σε διαφορετικές εποχές.
Τραγούδια των Τσιτσάνη, Γούναρη,  Ζαμπέτα, Κηλαηδόνη και Μάλαμα θα συνοδέψουν  αυτό το μεσημέρι τη βόλτα των Αθηναίων.
Κι αν κατά τύχη βρεθεί κάποιο αδέσποτο στο δρόμο, κατά κει, θ’ απολαύσει κι αυτό. Όπως ίσως κι εμείς, τα σκυλιά του σπιτιού, σε περίπτωση που μας  πάνε  βόλτα στους ίδιους δρόμους.Τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν ο Μανώλης Σκουλάς και η Δώρα Λοϊζου εννοείται ότι εξυμνούν τη μορφή της  γυναίκας. 
Την ψυχή, όχι, άραγε; 
Ενταξει, είμαι κακός σκύλος και κάνω άστοχη πλάκα. Tο παραδέχομαι. Ζητώ συγνώμη και Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες του πλανήτη.
Τη μουσική διεύθυνση της συναυλίας έχει ο Χρήστος Χαλκιάς.
Και μη ξεχνάτε, εορτάζουσες και μη ότι το Εργαστήρι Ελληνικής μουσικής που σας τιμά έχει ιδρυθεί με σκοπό τη διάδοση και διάσωση της ελληνικής μουσικής, έχοντας παρουσιάσει σε ειδικά αφιερώματα το έργο μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως είναι ο Γιάννης Σπανός, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, κ.α.