Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Indie Folk & ...

 

Οι Post Lovers, το προσωπικό project της Ελένης Καραγεώργου με τον χαρακτηριστικό indie folk ήχο τους, ανεβαίνουν την Παρασκευή 22 Μαρτίου στη σκηνή του Ρομάντσο για να… μιλήσουν σε ύφος προσωπικό. Οι Vagina Lips, από την άλλη, κινούνται σε νοσταλγική τροχιά, με τραγούδια που σε κάνουν να χορεύεις σαν να μη σε βλέπει κανείς.

 

Συστήθηκαν για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2017, με το single “Melbourne/Going Anyway” της επετειακής σειράς “A Distant Victory Singles Club”. Οι μουσικοί που συμμετέχουν στους Post Lovers είναι: Σταύρος Γεωργιόπουλος – μπάσο, φωνητικά/ Δανάη Eco – πλήκτρα, κρουστά, φωνητικά/ Δανάη Παλάκα- ντραμς/ Νίκος Τσέλιος – ηλεκτρική κιθάρα – φωνητικά/ Ελένη Καραγεώργου – ακουστική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνητικά.

Παίζουν μικρά indie folk τραγούδια και τους αρέσουν τα δεύτερα φωνητικά και τα ’90s που τους μεγάλωσαν, ενώ το ντεμπούτο album τους ηχογραφήθηκε στο Suono studio σε παραγωγή του Coti K και κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη του 2018. Αυτοί είναι οι Post Lovers που έρχονται στο Ρομάντσο, για ν’ ακολουθήσει το project Vagina Lips εκ Θεσσαλονίκης, το ντουέτο των Zimmy Lips (Tζίμη Πολιούδη) κιθάρα, φωνή και Lostinthe (Κωνσταντίνο Ιωσηφίδη) ντραμς, φωνή. Οι δυο τους ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2015, ενώ το ίδιο έτος κυκλοφόρησαν μία ομώνυμη κασέτα (συλλεκτική πλέον). Τους αγαπήσαμε τρελά από το άλμπουμ ‘Athanasia’, το οποίο ψηφίστηκε σε πολλά μουσικά sites ανάμεσα στα καλύτερα άλμπουμ του 2016, ενώ συνέχισαν με τις παρακάτω ψηφιακές κυκλοφορίες: ‘Decadent Life’ (EP 2016), ‘Elixir’ (album, 2017), ‘Vernorexia’ (mini album, 2017), ‘No Career’ (mini cover album, 2017), ‘Lust For Trash’ (album, 2017), ‘The Best Days Of Our Lives’ (2017).

Ώρα προσέλευσης: 21.00/ Είσοδος: 5 ευρώ.

Ρομάντσο: Αναξαγόρα 3-5, τηλ. 2167000325, www.romantso.gr