Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Καλοκαίρι και χειμώνας

 

Τι είναι άραγε η ζωή άλλο παρά ένα... πέρασμα από... εποχή σε εποχή; Σε ένα μουσικό ταξίδι σε εποχές σε προσκαλεί ο Δώρος Δημοσθένους στο χώρο Babel Πυρήνας Τέχνης, το Σάββατο 03 Νοεμβρίου.

 

Ένα μουσικό ταξίδι, λεπτή ισορροπία εκεί που συναντιέται η ανάμνηση του καλοκαιριού με μια πρόγευση του χειμώνα. Χαμηλόφωνος, εσωτερικός, λιτός, ουσιαστικός, με αιχμή την παθιασμένη ερμηνεία του και τη συνοδεία στο πιάνο ενός εξαιρετικού σολίστα, του Νεοκλή Νεοφυτίδη, ο Δώρος Δημοσθένους, που όλα αυτά τα χρόνια έχει να επιδείξει πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όπως με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, ανεβαίνει στη σκηνή της ‘Babel’.

Με την ευαισθησία και το δυναμισμό της φωνής του σε πρώτο πλάνο, με το τραγούδι γυμνό, ο εξαιρετικός καλλιτέχνης καταθέτει αποκαλυπτικές, αισθαντικές ερμηνείες και απρόβλεπτες διασκευές από το διεθνή κινηματογράφο και από το ελαφρό ελληνικό τραγούδι μέχρι το λαϊκό και το ρεμπέτικο.

Είσοδος: 12 ευρώ (μπίρα/κρασί).

Babel Πυρήνας Τέχνης: Βασ. Σοφίας 87, Μαρούσι, τηλ κρατήσεων: 215 5252982.