Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Καθηλωτική Βίσση

 

Ανεμελιά, πάθος, παλμός, ρυθμός. Αυτά θέλει το καλοκαίρι και αυτά ακριβώς φέρνει –εν όψει της καλοκαιρινής της περιοδείας– η Άννα Βίσση στις 15 Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

 

Με τους ρυθμούς του καλοκαιριού συντονίζεται η Άννα Βίσση και, μαζί με τη “χρυσή” 13μελή μπάντα της, παρουσιάζει στο Βεάκειο ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, με όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες της. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ερμηνεύει εδώ τραγούδια διαχρονικά, που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, παιγμένα ωστόσο με φρέσκιες ενορχηστρώσεις και διάθεση. Ήχοι latin, pop, rock, all time classic μπαλάντες και λαϊκά που έγραψαν στο χρόνο τη δική τους ιστορία θα ακουστούν, με την εξαίρετη φωνή της, τις καθηλωτικές ερμηνείες της και το γνωστό εκρηκτικό ταμπεραμέντο της επί σκηνής, σ’ ένα συναυλιακό show-“εμπειρία”.

Συνοδεύουν οι τραγουδιστές Νικόλας Ραπτάκης και Νατάσα Μηνδρινού και οι σολίστες Παναγιώτης Τσεβάς, Δημήτρης Γάσιας και Αντώνης Ανδρέου.

Έναρξη: 21.30 | Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00/

Εισιτήρια: 13 ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων - εξαντλημένα) | 15 ευρώ/ Προπώληση: Καταστήματα PUBLIC & http://tickets.public.gr/

TICKET SERVICES: Online: www.ticketservices.gr |Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39.

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά: Ηρακλείου 13, Πειραιάς, τηλ. 21 0422 6330.