Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Κοιμάσαι τις... ΝΥΧΤΕΣ;

 

Το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σε καλεί την Κυριακή 13 Μαΐου το πρωί στις κεντρικές εγκαταστάσεις της CocoMat στην Κηφισιά για να σε... μυήσει στα μυστικά του καλού ύπνου!

 

Όποια ώρα και αν ξυπνάς τα κυριακάτικα πρωινά, αν ενδιαφέρεσαι για την υγεία σου, τη σωματική, ψυχική και πνευματική αρμονία και τελικά την αυτοθεραπεία, το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας -η εξειδικευμένη σχολή Ρεφλεξολογίας- σε καλεί σε μια ενδιαφέρουσα ημερίδα που θα λατρέψουν όσοι παρευρεθούν, χρήσιμη σε κείνους όσο και σε κάθε ολιστικό θεραπευτή! Εδώ θα μάθεις για το πώς η ρεφλεξολογία μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο την ποσότητα του ύπνου σου, αλλά και την ποιότητά του, καθώς και το γιατί το βιολογικό σου ρολόι ορίζεται από τον ύπνο, αλλά και γιατί το πιο πρόσφατο Νόμπελ Ιατρικής πήγε στους επιστήμονες που έμαθαν όλους πόσο σημαντικό είναι αυτό το ρολόι να λειτουργεί καλά. 

Αυτό που κάνεις κάθε νύχτα είναι μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του σώματος, απαραίτητη όσο και το νερό, η τροφή και η αναπνοή. Κάθε νύχτα κοιμάσαι. Κοιμάσαι καλά, όμως;

Κάποιες και κάποιοι έχουν δυσκολία σε αυτήν τη ζωτικής σημασίας πράξη. Στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, σου προτείνουν να νικήσεις αυτήν τη δυσκολία με την υποστήριξη του Ρεφλεξολόγου σου!

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν δωρεάν Ρεφλεξολογία, ενώ θα υπάρχουν προσφορές από επαγγελματίες ρεφλεξολόγους και Lifecoach που διοργανώνει ο συνδιοργανωτής μας Free Happy Human για όλη την Ελλάδα.

Τέλος, θα υπάρχουν προτάσεις ανάπτυξης για κάθε ρεφλεξολόγο και επαγγελματία του ολιστικού/εναλλακτικού χώρου από την Expansion Method!

Έναρξη: Από τις 10:00/ Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν./

Εγγραφή εδώ mail@kere.gr (Κράτηση θέσης μπορείς να κάνεις με το πλήρες όνομά σου, το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή σου, ηλεκτρονική ή απλή)/ Κρατώντας θέση μέσα από το Eventbrite μπορείς να λάβεις το πιστοποιητικό συμμετοχής, αλλά και να βοηθήσεις την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης .

CocoMat – Κεντρικές εγκαταστάσεις: Τατοΐου 165, Κηφισιά, τηλ. Σχολής Ρεφλεξολογίας: 210 9852813, www.youtube.com/user/keregr