Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Κοίτα πώς λάμπει το Μουσείο

 

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute συνεχίζουν τον κύκλο ξεναγήσεών τους στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Την Παρασκευή 06 Ιουλίου εγώ θα βαδίζω εκεί. Δίπλα σου;

 

Μια αξέχαστη νυχτερινή ξενάγηση, στο πιο φημισμένο μουσείο του κόσμου, το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, μπορείς να ζήσεις συμμετέχοντας στον Περίπατο που διοργανώνεται τις πρώτες μέρες του Ιουλίου.

Η ξενάγηση θα ξεκινήσει από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και θα περπατήσουμε προς το Μουσείο της Ακρόπολης, έχοντας έτσι την ευκαιρία να το δούμε να λάμπει φωτισμένο κάτω από τον αττικό ουρανό, ένα ήρεμο απόγευμα, όταν πλέον οι περισσότεροι επισκέπτες θα έχουν αποχωρήσει.

Εδώ, μικρά και μεγάλα μυστικά θα αποκαλυφθούν, μέσω της ιστορίας όπου θα σε ταξιδέψει πολλές χιλιετίες πίσω. Θ’ ανακαλύψεις τα μυστικά των Καρυάτιδων που “ξαναγεννήθηκαν” με τη βοήθεια της τεχνολογίας και θα θαυμάσεις τις μετώπες του Παρθενώνα, τις κόρες, τους κούρους και τα χρωματιστά αγάλματα.

Έναρξη: 19:00/ Διάρκεια Ξενάγησης: 1, 5 ώρα/ Συνολική Διάρκεια Δράσης: 2 ώρες/ Κόστος ξενάγησης: 10 €/άτομο
Παιδιά έως 15 ετών: 5 €/άτομο (με τη συνοδεία ενηλίκου)/

Εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο Ακρόπολης: Κανονικό: €5, Μειωμένο: €3, Δωρεάν: Άνεργοι, Φοιτητές (με επίδειξη κάρτας ανεργίας/φοιτητικής ταυτότητας.

Την είσοδό σου στο Μουσείο της Ακρόπολης θα πρέπει να την εξασφαλίσεις την ίδια ημέρα (Το Μουσείο Ακρόπολης δίνει και τη δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου)

Μουσείο Σχολικής Ζωής & Εκπαίδευσης: Τριπόδων 23, Πλάκα, Αθήνα (ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗ), τηλ. 210 3250341.