Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Κοροϊδία στο ΕΠΑΚΡΟΝ

 

Ένας μέσος Νεοέλληνας απατεώνας -ο Φιάκας- μαζί με τον φίλο του Γιάννη προσπαθούν να "πιάσουν την καλή" και να ξεχρεώσουν, όταν στο δρόμο τους πέφτει η αφελής Ευανθία και η θεία της. Στην παράσταση ‘Ο Φιάκας’ του Δημοσθένη Μισιτζή στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον τα καθίσματα σείονται από τα γέλια!

 

Χαρίλαος Πλουτίδης. Ή καλύτερα Χαράλαμπος Πεταλούδας. Ή ακόμα καλύτερα Φιάκας. Ένας εξαίρετος απατεώνας που προσπαθεί με τον φίλο του να πιάσουν την καλή και αναζητούν... ανυποψίαστα θύματα. Ανυποψίαστα; Η ‘αστειοτάτη κωμωδία’, όπως χαρακτηρίστηκε στο πρώτο ανέβασμά της -στην Κωνσταντινούπολη του 1870- για την ψεύτικη κοινωνική ταυτότητα, την κοροϊδία, τους τύπους, την κοροϊδία των τύπων και πολλά άλλα, ανεβαίνει στη σκηνή του Τεχνοχώρου Εργοτάξιον, κάνοντάς σε να αναρωτιέσαι: ‘Άραγε απέχει πολύ η Κωνσταντινούπολη του 1870 από την Αθήνα του 2018;’.

Παίζουν (αλφαβητικά): Κωνσταντίνα Βάρδα, Αντώνης Καλομοιράκης, Τατιάνα Κίρχοφ, Γιάννης Μπακογεώργος, Βασίλης Ντόντος.

Διασκευή/Σκηνοθεσία: Θοδωρής Τούμπανος/ Μουσική: Νικόλας Μαραγκός & Jon Lagen/ Σκηνικά-κοστούμια: η ομάδα.

Παραστάσεις: 24 & 25 Μαρτίου/ 31 Μαρτίου & 04 Απριλίου/ 21 & 22 Απριλίου/ 28 & 29 Απριλίου/ Εισιτήρια: 10 ευρώ & 5 ευρώ, μειωμένο/ Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/ergotaxion/o-fiakas/

Εργοτάξιον: Διογένους 1, Άγιος Δημήτριος (στάση μετρό ΔΑΦΝΗ- έξοδος Στριγγάρη/Αγίου Δημητρίου), τηλ. 6983930220.