Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Κρίμα που ΔΕΝ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕ...

 

Για το σκυλί που κακοποιούσες λέω, άνθρωπε του Κολωνακίου που, εκτός από τη βρώμα που είχε το διαμέρισμά σου, βρωμούσες κι εσύ. Δεν εννοώ τη σωματική σου καθαριότητα. Αυτή δεν με αφορά. Εννοώ αυτήν της ψυχής σου. Και πολύ το χάρηκα το πρόστιμο των 5.000 ευρώ που θα κληθείς να πληρώσεις. Όσο για την τριετή αναστολή, δεν βαριέσαι. Μείνε έξω για να μπορούν να σε δείχνουν με το δάχτυλο στη γειτονιά.

 

Καταδικάστηκε ο συνταξιούχος που κακοποιούσε τον σκύλο του σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι , έχοντας κάνει το ίδιο και με άλλα ζώα παλαιότερα. Όταν ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης-Αλιβερίου επισκέφτηκε το διαμέρισμα τoυ συνταξιούχου, προκειμένου να πάρει πίσω το σκυλάκι που του είχαν δώσει για υιοθεσία, διαπίστωσε πως αυτό ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες με αλλά ζώα, σε χώρο που δεν πληρούσε τις συγκεκριμένες προδιαγραφές υγιεινής, με τη δυσοσμία να είναι τόσο έντονη που ακόμα και η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο δυσκολεύτηκε να επιτελέσει το έργο της.

Ο παραπάνω ‘κύριος’ είχε συλληφθεί  παλαιότερα, έχοντας κερδίσει αναβολή. Ευτυχώς αυτή τη φορά καταδικάστηκε και θα πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ του αφαιρέθηκε η επιμέλεια του σκύλου, η υγεία του οποίου-λόγω των συνθηκών- είναι αρκετά επιβαρυμένη.