Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Το κύμα του ΕΡΩΤΑ

 

Για τρία μόνο βράδια, στις 4, 5 και 18 Μαρτίου, η ομάδα σύγχρονου χορού Στέρεο Νερό, που ιδρύθηκε το 2014 από τη χορογράφο Εύη Σούλη και τη χορεύτρια Κατερίνα Φώτη, παρουσιάζει στο ιστορικό, νυχτερινό κέντρο Χαλκιάς Παλλάς τη 45λεπτη παράσταση ‘DALGA-Κύμα’. Κι όσοι…βρεγμένοι του έρωτα, προσέλθετε!

 

Πόθος διακαής, καημός, επιθυμία, ΕΡΩΤΑΣ. Όποια ονομασία και αν του δώσεις ή προσδιορισμό, το… ‘κύμα’ που σε λούζει δεν έχει προηγούμενο. Αυτό το ‘DALGA-Κύμα’ προσπαθεί να αποδώσει σωματικά μέσα από την κίνηση η ομάδα σύγχρονου χορού Στέρεο Νερό, εμπνεόμενη από το ‘λαϊκό ιδίωμα’ και εκφράζοντας την εξωτερίκευση ενός συναισθήματος που έρχεται σφοδρό σαν κύμα να ταράξει τον εσωτερικό κόσμο του ‘κολυμπώντος’!

Ένας χορός που αναμετράται με την προσωπική ιστορία καθενός, αλλά και τη συλλογική μνήμη, το θάνατο, τον έρωτα. Ένας μοναχικός χορός με υπόγειο συντακτικό, που άλλοτε με λαγνεία και άλλοτε δωρικά και λιτά προσπαθεί να υπερβεί τη στιγμή. Ένας χορός στοχαστικός, αξιακός, ένας χορός δήλωση και δημόσια εξομολόγηση που χορεύεται νύχτα, σε κατάστημα διασκεδάσεως, με τη συνοδεία λαϊκής μουσικής. Ένα σιγοτραγούδισμα που ψάχνει να βρει το βηματισμό του, λίγο πριν γίνει ένα ουρλιαχτό επίδειξης. Η ανάγνωση μιας κοινωνίας που αναστενάζει και τραγουδά την ίδια στιγμή. 

Χορογραφία / Σύλληψη: Eύη Σούλη/ Βοηθός χορογράφου: Kατερίνα Φώτη/ Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Jan Van de Engel/
Σκηνογραφία: Μαριλένα Γεωργαντζή/ Ενδυματολόγος: Αγγελική Κοτρώνη-Maiden Brand/ Δραματουργός: Γιώλικα Πουλοπούλου/

Video credits: Γιώργος Μπακάλης/ Photo credits: Stephie Grapes/
Φωτισμοί: Μαριέττα Παυλάκη, Αλέξανδρος Θεοφυλάκτου. 

Ερμηνεία / Συνδημιουργία υλικού: Κατερίνα Φώτη, Ηλίας Χατζηγεωργίου, Μαργαρίτα Τρίκκα, Δημόκριτος Σηφάκης.

Έναρξη: 21.30/ Εισιτήρια: 10 ευρώ με μπίρα (στο χώρο θα λειτουργεί μπαρ και θα παραμείνει ανοιχτό για λίγες ώρες μετά το πέρας της κάθε παράστασης).
Τηλ. κρατήσεων 6947739492 (11.00 -16.00).
ΧΑΛΚΙΑΣ ΠΑΛΛΑΣ: Ψαρρών 4, Μεταξουργείο/ Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα.